Βίντεο: Αρκούδα μπούκαρε σε αυλή σπιτιού και άραξε στην αιώρα σπιτιού

Ο Noah και η Kristen Dweck έχουν δει πολλές μαύρες αρκούδες γύρω από το σπίτι τους στο Βερμόντ, αλλά για πρώτη φορά είδαν μία από αυτές να χαλαρώνει στην αιώρα τους.

Ο Noah Dweck τράβηξε βίντεο με το κινητό του τηλέφωνο τις δύο νεαρές αρκούδες να παίζουν στην αυλή του στο Waitsfield την Τρίτη, με τη μία να κάθεται στην αιώρα και να κουνιέται, προτού τις

διώξει.

«Ήταν αξιολάτρευτο. Ήταν ένα αστείο θέαμα», είπε στο Associated Press

Ο Dweck είπε ότι καθόταν στο γραφείο του και εργαζόταν, στο σπίτι του, κοντά στο χιονοδρομικό κέντρο Sugarbush, όταν άκουσε την αιώρα να κουνιέται. Αφού σκέφτηκε πως δεν φυσούσε, άρα δεν υπήρχε λόγος να κουνιέται η αιώρα, συνειδητοποίησε τι συνέβαινε: «Έτσι κατάλαβα ότι ήταν οι αρκούδες», είπε.

Έτρεξε πάνω και κοίταξε έξω από το παράθυρο του σπιτιού και είδε τη μια αρκούδα να κοιτάζει με περιέργεια την άλλη αρκούδα που κουνιόταν στην αιώρα, είπε. Τράβηξε βίντεο με το κινητό του και μετά τρόμαξε τις αρκούδες για να φύγουν. 

«Ζούμε σε μια πολύ δραστήρια περιοχή αρκούδων. Οι αρκούδες είναι πολύ συνηθισμένες στην ανθρώπινη επαφή, οπότε υποθέτω ότι έχουν βρει αιώρες άλλων ανθρώπων στο παρελθόν», είπε ο Dweck.

«Για να είμαι ειλικρινής, ήταν πολύ εντυπωσιακό που δεν έπεσε η αιώρα ή η αρκούδα από την αιώρα και πως ήξερε πώς να κουνιέται στην αιώρα. Ήταν πολύ αστείο θέαμα».

Related...Θανατηφόρα επίθεση μαύρης αρκούδας για πρώτη φορά στην ιστορία της ΚαλιφόρνιαΣλοβακία: Σκοτώθηκε η καφέ αρκούδα που σκόρπισε τον πανικό σε πόληΕικόνα πολικής αρκούδας που κοιμάται κέρδισε το βραβείο της φωτογραφίας άγριας ζωής της χρονιάς
Keywords
Τυχαία Θέματα
Αρκούδα, Βερμόντ Βίντεο,arkouda, vermont vinteo