Από την Julia με αγάπη: Το στριπτίζ Ρωσίδας καλλονής που άναψε "φωτιά" σε διυλιστήριο (NSFW)

Φωτιά σε διυλιστήριο πετρελαίου άναψε η 26χρονη Julia Milshteyn , η οποία αποφάσισε να κάνει ένα ιδιαίτερο δώρο στο φίλο της.

Φόρεσε τη στολή εργασίας ένα κράνος προστασίας, έβγαλε το σουτιέν, φόρεσε ένα κόκκινο εσώρουχο που αναδείκνυε τα οπίσθια της και ξεκίνησε να κάνει στριπτίζ και να χορεύει αισθησιακά στο γκαράζ των αυτοκινήτων του διυλιστηρίου.

Η 26χρονη όταν το βίντεο διέρρευσε είπε πως πρόκειται για ένα εορταστικό βίντεο με αφορμή τα 11 χρόνια λειτουργίας του διυλιστήριου πετρελαίου Antipinsky που βρίσκεται στην πόλη Tyumen.

Από την πλευρά της η διοίκηση του εργοστασίου αρνήθηκε ότι είχε οποιαδήποτε ανάμειξη με το θέμα και τόνισε πως δεν γνώριζε το παραμικρό: «Δεν είναι επίσημο βίντεο της επιχείρησης μας και δεν έχουμε καμία σχέση. Δεν το οργανώσαμε εμείς και φυσικά δεν πρόκειται για διαφημιστικό κόλπο» τόνισε ο διευθυντής του διυλιστηρίου.

Η Julia, πάντως όταν τελειώνει το βίντεο γράφει: "Από την Γιούλια με αγάπη" και αργότερα δήλωσε πως έκανε ότι έκανε για να ευχαριστήσει και να συγχαρεί η ίδια με τον τρόπο της, τους εργαζόμενους του διυλιστηρίου που εργάζονται ακούραστα εκεί επί 11 χρόνια.

ΠΗΓΗ: mirror.co.uk

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα