Αντίθετος με την αγορά της Νιούκαστλ από τους Σαουδάραβες ο Γιούργκεν Κλοπ

Η αγορά της Νιούκαστλ από τους Σαουδάραβες έγινε αντικείμενο συζητήσεων από πολλούς.

Υπάρχουν όπως φυσικά αναμενόταν και αρκετοί που τάσσονται κατά της εξαγοράς αυτής μεταξύ των οποίων και ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούγκερν Κλοπ. Ο 54χρονος τεχνικός τάχτηκε ανοιχτά κατά αυτής της πώλησης, αναφέροντας ζήτημα ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ενώ αναρωτήθηκε αν ισχύει το Financial Fair Play.

“Προφανώς υπάρχουν ανησυχίες για τα θέματα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Τι θα σημαίνει

για το ποδόσφαιρο αυτό; Πριν λίγους μήνες είχαμε ένα τεράστιο ζήτημα για τη European Super League και τις 12 ομάδες. Τώρα όμως δημιουργείται μία σούπερ ομάδα που σε λίγα χρόνια θα έχει μόνιμη θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ» είπε και συνέχισε στις δηλώσεις τους:

«Είναι ξεκάθαρο πως σε 5 με 6 χρόνια θα είναι υπερδύναμη. Έχουν πολλά λεφτά ώστε ακόμα αν πάρουν λάθος αποφάσεις στην αρχή, μετά να πάρουν τις σωστές και να φτάσουν εκεί που θέλουν. Το τι ισχύει και αν υφίσταται το Financial Fair Play κανείς δεν ξέρει. Εκείνο που γνωρίζουμε είναι πως θα δημιουργηθεί μία νέα υπερδύναμη».

Σε ότι αφορά την Πρέμιερ Λιγκ, τόνισε: «Ας το αφήσουμε αυτό. Δεν είναι η πρώτη φορά. Είναι ο τρίτος σύλλογος που ανήκει πια σε μία ολόκληρη χώρα. Αυτό είναι που πρέπει να αντιμετωπίσουμε όλοι».

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕΥψηλόβαθμό στέλεχος της Nike αποκάλυψε πως είχε δολοφονήσει έναν 18χρονο - Μυστικό 56 ετώνΟι 10 πιο ενδιαφέρουσες γειτονιές στον κόσμο (pics)Εμβολιασμός 400 κοάλα για χλαμύδια - Εξάπλωση του σεξουαλικώς μεταδιδόμενου νοσήματος
Keywords
Τυχαία Θέματα
Αντίθετος, Νιούκαστλ, Σαουδάραβες, Γιούργκεν Κλοπ,antithetos, nioukastl, saoudaraves, giourgken klop