Αντέλ: Βασιλική μεταχείριση από την Όπρα - Το αφιέρωμα στο CBS και η συνέντευξη στον κήπο της

Το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CBS ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει ένα σπέσιαλ αφιέρωμα στην Αντέλ. Το ειδικό πρόγραμμα «Adele One Night Only», όπως είναι ο τίτλος του, θα προβληθεί στις 14 Νοεμβρίου και θα περιλαμβάνει «μια εξαιρετική συναυλιακή της εμφάνιση, η οποία θα δώσει για πρώτη φορά την ευκαιρία στο κοινό να ακούσει το πρώτο της νέο υλικό σε έξι χρόνια».

lang="el-GR" align="left">Οι θαυμαστές της πολυπλατινένιας Αντέλ θα απολαύσουν τόσο «επιτυχίες που κατέκτησαν τα chart» όσο και «αρκετά τραγούδια που δεν έχουν ξανακούσει», πιθανότατα συμπεριλαμβανομένου του νέου σινγκλ «Easy On Me», το οποίο έχει ήδη καταρρίψει ρεκόρ στο Spotify με τα περισσότερα streams σε μία μέρα.

Το δίωρο ειδικό αφιέρωμα θα περιλαμβάνει επίσης συνέντευξη της Αντέλ με την Όπρα Γουίνφρεϊ στον φημισμένο τριανταφυλλόκηπο της διάσημης τηλεπαρουσιάστριας στην έπαυλη της στη Σάντα Μπάρμπαρα.

Η συζήτηση θα αφορά μία «ευρεία γκάμα θεμάτων» και θα περιστραφεί γύρω από το «νέο της άλμπουμ, τις ιστορίες πίσω από τα τραγούδια, τη ζωή μετά το διαζύγιο, την απώλεια βάρους και την ανατροφή του γιου της», σύμφωνα με το CBS.

Όπως έχει δηλώσει η Αντέλ, το τέταρτο στούντιο άλμπουμ της τροφοδοτήθηκε από τις ανατροπές στην προσωπική της ζωή τα τελευταία χρόνια -συμπεριλαμβανομένου του χωρισμού της το 2019 από τον σύζυγό της Σάιμον Κονέσκι, με τον οποίο έχει αποκτήσει έναν γιο, τον εννιάχρονο σήμερα, Άντζελο.

Το άλμπουμ «30», το οποίο θα κυκλοφορήσει έξι ημέρες μετά τον ειδικό αφιέρωμα στο CBS, είναι κατά την τραγουδίστρια, αφιερωμένο στο παιδί της ως ένας τρόπος να εξηγήσει γιατί ζήτησε διαζύγιο.

«Αισθάνθηκα ότι ήθελα να του εξηγήσω μέσω αυτού του δίσκου, όταν θα είναι στα είκοσι ή τα τριάντα του, ποιά είμαι και γιατί έκανα την επιλογή να διαλύσω όλη του τη ζωή αναζητώντας την προσωπική μου ευτυχία», είπε πρόσφατα στη βρετανική Vogue. «Μερικές φορές τον έκανε πραγματικά δυστυχισμένο. Και αυτό είναι μια πληγή για μένα που δεν ξέρω αν θα μπορέσω ποτέ να θεραπεύσω».

Παρά το γεγονός ότι η Αντέλ έχει μιλήσει για τη ζωή της τον τελευταίο καιρό σε αρκετές συνεντεύξεις, μεταξύ αυτώνσε αυτές που συνόδευσαν τα εξώφυλλα της στην αμερικανική και τη βρετανική έκδοση της Vogue, η συνέντευξη με την Όπρα σηματοδοτεί την πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση της τη νέα περίοδο της ζωής της.

Τον περασμένο Μάρτιο, η Όπρα έκανετη γνωστή συνέντευξη - βόμβα με τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ σχετικά με την απόφαση να αποχωρήσουν από τη βασιλική οικογένεια, την οποία παρακολούθησαν πάνω από 17 εκατ. άτομα στο CBS και ήταν υποψήφια για βραβείο Emmy.

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕ...«Easy On Me»: Η Αντέλ επέστρεψε. Αυτό είναι το νέο τραγούδι και το βίντεο κλιπΗ Αντέλ αποκαλύπτει τι λάθος έκαναν τα ΜΜΕ για την σχέση με τον πρώην τηςΟύτε ένα κοντινό πλάνο της Νικόλ Κίντμαν - Λουσίλ Μπολ στο teaser του «Being The Ricardos»
Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Ειδήσεις > Huffington Post Greece
Αντέλ, Βασιλική, Όπρα -, CBS,antel, vasiliki, opra -, CBS