Αναπτυξιακός Οργανισμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης έγινε η ΕΑΤΑ

Νέα δεδομένα στην Εταιρεία Ανάπτυξης και Τουριστικής προβολής του Δήμου Αθηναίων.

Πλέον, η γνωστή ΕΑΤΑ που έχει επιτελέσει σημαντικό έργο ανάδειξης της Αθήνας διεθνώς και με τις συνέργειές της, μετεξελίσσεται, βάσει του νόμου, σε Αναπτυξιακό Οργανισμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΑΟΤΑ).

Παράλληλα, ,ε την ομόφωνη έγκριση του νέου οργανογράμματος η ΕΑΤΑ αποκτά πλέον και τεχνική υπηρεσία.

«Πρόκειται για ένα

επιπλέον σημαντικό εργαλείο, το οποίο θα συμβάλλει στην ωρίμανση και υλοποίηση των τεχνικών έργων, που θα πραγματοποιήσει τα επόμενα χρόνια ο δήμος στο κέντρο και τις γειτονιές της Αθήνας. Η νέα δημοτική αρχή αναλαμβάνει αυτή τη σημαντική πρωτοβουλία με στόχο τα έργα να υλοποιούνται χωρίς καθυστερήσεις και έχοντας την πλήρη εποπτεία σε όλα τα βήματα της διαδικασίας», τονίζει ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΑΤΑ, Ιωάννης Γεώργιζας. 

Σημειώνεται ότι η νέα υπηρεσία της ΕΑΤΑ έχει ήδη αρχίσει τη διαδικασία για στελέχωση σε στενή συνεργασία και με την τεχνική υπηρεσία του Δήμου Αθηναίων και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, Ανδρέα Γραμματικογιάννη. Με την ολοκλήρωση της τυπικής διαδικασίας του νέου καταστατικού, τις επόμενες εβδομάδες, η τεχνική υπηρεσία θα ξεκινήσει το έργο της.

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕΞεκινά η αποκατάσταση των σχολικών μονάδων σε Θεσσαλία και Στερεά ΕλλάδαEurostat: Στο 3,2% ο πληθωρισμός στην Ελλάδα τον Ιανουάριο - Στα ύψη οι τιμές στα τρόφιμα«Αλλάζω συσκευή για επιχειρήσεις»: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα για αιτήσεις
Keywords
Τυχαία Θέματα
Αναπτυξιακός Οργανισμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ΕΑΤΑ,anaptyxiakos organismos topikis aftodioikisis, eata