Αν ετοιμάζεσαι για κομμωτήριο αυτοί είναι βασικοί κανόνες για βαφές μαλλιών

Το σωστό χρώμα στα μαλλιά μας μπορεί να κάνει θαύματα, καθώς αναδεικνύει το πρόσωπό μας, αφαιρώντας χρόνια και χαρίζοντας λάμψη.

Όλα στο φως

Οι πολύ σκούρες –μαύρο, σκούρο καστανό– καθώς και οι έντονες αποχρώσεις –κόκκινο– “σκληραίνουν” τα χαρακτηριστικά τονίζοντας ατέλειες και ρυτίδες στο πρόσωπο. Επιπλέον, το σκούρο χρώμα στα μαλλιά μπορεί να κάνει την επιδερμίδα σου να φαίνεται ωχρή και κουρασμένη. Προτίμησε ζεστές αποχρώσεις όπως ξανθό μελί ή σοκολατί, που χαρίζουν φως και λάμψη στην επιδερμίδα. Η επιλογή του χρώματος των μαλλιών

έχει να κάνει με το χρώμα του προσώπου αλλά και των ματιών σου.

Μα… φυσικά!

Οι φυσικές αποχρώσεις στα μαλλιά φωτίζουν και κολακεύουν το πρόσωπο. Απόφυγε τις μεγάλες αντιθέσεις και προτίμησε μια απόχρωση κοντά στο φυσικό σου, παίζοντας με λίγο πιο ανοιχτές, ζεστές ανταύγειες στο στεφάνι του κεφαλιού. Επιλέγοντας ένα χρώμα που ταιριάζει στα χαρακτηριστικά σου και είναι πιο ανοιχτό από το φυσικό σου σε δείχνει πιο νέα και φρέσκια.

Φροντίδα

Φρόντιζε τα μαλλιά στο σπίτι με τα κατάλληλα προϊόντα. Ένα σαμπουάν και μια μάσκα ή κοντίσιονερ για βαμμένα μαλλιά βοηθούν το χρώμα να διατηρηθεί ομοιόμορφο και λαμπερό για μεγαλύτερο διάστημα. Εάν διαπιστώσεις ότι τα μαλλιά σου είναι άγρια και ταλαιπωρημένα, φρόντισέ τα με τα αντίστοιχα προϊόντα που θα ενυδατώσουν και θα απαλύνουν την τρίχα.

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕ Πέντε λαχανικά που μπορούμε να φυτέψουμε τώρα στον κήπο μας Ο γυμναστής της Αντέλ αποκαλύπτει 3 απλά βήματα για να μεταμορφώσουμε το σώμα μας
Keywords
Τυχαία Θέματα