Αλβανία: Επίθεση σε τηλεοπτικό σταθμό με ένα νεκρό

Εργαζόμενος σε εταιρεία ασφαλείας σκοτώθηκε κατά την διάρκεια πυροβολισμών στο τηλεοπτικό σταθμό, Top Channel της Αλβανίας.

Η επίθεση έγινε με Καλάσνικοφ μέσα από αυτοκίνητο την ώρα που περνούσε μπροστά από το κτίριο, με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του ο 60χρονος άνδρας.

«Άτομα που εξακολουθούν να μην έχουν ταυτοποιηθεί άνοιξαν πυρ με ριπές αυτομάτου όπλου προς την κατεύθυνση του

κτιρίου του Top Channel», ανέφερε η αστυνομία σε ανακοίνωσή της.

Ο πρωθυπουργός Έντι Ράμα κατήγγειλε μια «εγκληματική επίθεση» και εξέφρασε την «αλληλεγγύη» του προς τους εργαζομένους του σταθμού. Η επίθεση καταδικάσθηκε επίσης από όλα τα πολιτικά κόμματα.

Τη στιγμή της επίθεσης, η οποία πραγματοποιήθηκε γύρω στη 01:00 (02:00 ώρα Ελλάδας), ο φρουρός ασφαλείας βρισκόταν σε γυάλινο φυλάκιο στην αυλή του κτιρίου.

Ο σταθμός Top Channel, ο μεγαλύτερο της χώρας, απασχολεί εκατοντάδες εργαζομένους, με τους περισσότερους να βρίσκονται μέσα στο κτίριο την ώρα της επίθεσης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕDelta: Επιβάτης άνοιξε την πόρτα αεροπλάνου και έκανε «τσουλήθρα» στην έξοδο κινδύνου (Εικόνες)Ο Δαλάι Λάμα ανακήρυξε 8χρονο από τη Μογγολία νέο πνευματικό ηγέτη του Θιβετιανού ΒουδισμούΕκτροχιάζεται η κρίση στο Ισραήλ. Επικίνδυνο ρίσκο Νετανίαχου κόντρα σε χείμαρρο αντιδράσεων
Keywords
Τυχαία Θέματα