Αυτοί είναι οι 10 πανίσχυροι δισεκατομμυριούχοι επιχειρηματίες από τον κλάδο της τεχνολογίας

Παρά τις αναταράξεις στην αγορές και τις ανακατατάξεις, μικρές ή μεγάλες, στις λίστες με τους πιο πλούσιους ανθρώπους στον κόσμο, φαίνεται πως οι μόνοι που όχι μόνο παραμένουν ακλόνητοι αλλά και ευημερούν είναι οι επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον τομέα της τεχνολογίας.

Την περασμένη εβδομάδα το Forbes δημοσιοποίησε τη λίστα με τους 100 πιο πλούσιους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον συγκεκριμένο κλάδο και αθροιστικά οι περιουσίες τους φθάνουν τα 892 δισεκ. δολάρια, παρουσιάζοντας
αύξηση κατά 6%. Οι δε 53 από τους 100 επιχειρηματίες εμφανίζονται να είναι σημαντικά πλουσιότεροι ενώ απώλειες «είδαν» μόλις 27 από αυτούς.

Πρώτος σε αυτή τη λίστα του Forbes είναι φυσικά ο Bill Gates που «αξίζει» 78 δισεκ δολάρια ο οποίος «κρατά» την πρωτιά και στην αντίστοιχη λίστα των 100 πλουσιότερων ανθρώπων στον κόσμο.

Η λίστα των 10 πλουσιότερων επιχειρηματιών από το χώρο της τεχνολογίας και σε μορφή infographic από το Statista είναι:

You will find more statistics at Statista

Σημειώνεται πως εκτός από των Bill Gates, ο Jeff Bezos της Amazon, ο Mark Zuckerberg του Facebook και o Larry Ellison της Oracle είναι επίσης στη λίστα τους Forbes με τους 10 πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο.

Στις χώρες δε που επωφελούνται περισσότερο από τις επιχειρηματικές δραστηριότητες των κορυφαίων στον κλάδο της τεχνολογίας, πρώτη είναι οι ΗΠΑ.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα