Wine Seminars at the ERGON House Athens: Σεμινάρια οινογνωσίας στην Αθήνα

Την ευκαιρία για ένα μοναδικό «ταξίδι» στον κόσμο της οινογνωσίας παρέχουν στο αθηναϊκό κοινό το ERGON House Athens και η ομάδα του MYCAVAστη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο των Wine Seminars at the ERGON House Athens.

Αναλυτικότερα, το ERGON House- το πρώτο «foodie hotel» στο κέντρο της Αθήνας-

στην οδό Μητροπόλεως, εγκαινιάζει μια σειρά από γαστρονομικές εμπειρίες για το κοινό της Αθήνας, με πρώτο καλεσμένο τον οινολόγο Στέλιο Δημητριάδη, ο οποίος μαζί με την ομάδα του MYCAVA θα «ξεναγήσει» τους συμμετέχοντες στο Wine Lovers Course - Level 1.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε φίλους του κρασιού που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο χώρο της οινογνωσίας, καθώς και στους πιο προχωρημένους οινόφιλους που θέλουν να φρεσκάρουν τις γνώσεις τους μέσα από σημειώσεις, εικόνες, βίντεο, γευστικούς συνδυασμούς, αλλά και οινικά παιχνίδια.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείσουν τη θέση τους στο εν λόγω οινικό «ταξίδι» υπό τη καθοδήγηση του Στέλιου Δημητριάδη, να δοκιμάσουν κρασιά από τον Παλιό και Νέο κόσμο και να γευτούν επιλεγμένα προϊόντα τοπικών παραγωγών από το deli του ERGON House.


«Σκοπός του Wine Lovers Course είναι στο τέλος των σεμιναρίων οι συμμετέχοντες να είναι σε θέση να γνωρίζουν και να αξιολογούν σωστά τα διαφορετικά χαρακτηριστικά που έχει το κάθε κρασί, αλλά και πώς να πετυχαίνουν το ιδανικό food & wine pairing» συμπληρώνεται στην ανακοίνωση.

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται 1 φορά την εβδομάδα, ημέρα Δευτέρα και ο κάθε κύκλος σεμιναρίων περιλαμβάνει 4 παρακολουθήσεις.

Στοιχεία επικοινωνίας: ERGON House Athens, Μητροπόλεως 23, Αθήνα 105 57
Τηλ. Επικοινωνίας MYCAVA: 2310 – 414921.

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕ... Καναδάς: 13χρονος κατάφερε να λύσει υπόθεση εξαφάνισης 27 ετών ΗΠΑ: Τράπεζα έβαλε κατά λάθος 120.000 δολάρια σε λογαριασμό ζευγαριού και αυτοί τα ξόδεψαν Ένα δάσος μεγαλώνει μέσα σε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου στη Αυστρία
Keywords
Τυχαία Θέματα