Tomorrowland: Η μεγάλη ευρωπαϊκή γιορτή της ηλεκτρονικής μουσικής που δεν θα χάσουμε το 2023

Εν μέσω ενός ομολογουμένως εξαιρετικά φεστιβαλικού ελληνικού καλοκαιριού, με τεράστια live να πραγματοποιούνται δις και τρις εβδομαδιαίως, δεν περιμέναμε πως θα ζηλεύαμε τόσο ένα μουσικό φεστιβάλ που πραγματοποιήθηκε στο Βέλγιο, όσο εντυπωσιακό και αν ήταν.

Όμως το Tomorrowland δεν είναι απλώς ένα φεστιβάλ. Είναι μια από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις ηλεκτρονικής μουσικής παγκοσμίως, που

πάλλεται στον δικό της, μοναδικό ρυθμό. Κι εμείς είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε τα highlights του μέσα από το account του Vuse που είχε διαμορφώσει έναν VIP χώρο και είχε καλέσει 8 διάσημους Έλληνες.

Έτσι, μπορέσαμε να απολαύσουμε τη μαγεία του Tomorrowland μέσα από τα social media της Κάτιας Ταραμπάνκο, του Ηλία Μπόγδανου, της Σοφιάνας Σπίνουλα, της Natasha Kay της Φωτεινής Τράκα, του Nikko, του Σωτήρη Μπουγά και του Άγγελου Χατζηκυριάκου.

 Κάτια Ταραμπάνκο

Οι πληροφορίες αυτές δεν μας ήταν άγνωστες, αλλά ενδεχομένως δεν θα τις είχαμε θυμηθεί με τόσο... επώδυνο τρόπο, αν δεν ήταν το Vuse, που μένοντας πιστό στη φιλοσοφία του ως ένα brand που προσφέρει εμπειρίες που εμπνέουν, ενώθηκε με το κοινό και, μαζί με οκτώ διάσημους Έλληνες χόρεψε στους ρυθμούς της acid, της techno και της deephouse. Μια σύντομη βόλτα στο Instagram το τριήμερο 15-17 Ιουλίου αρκούσε για να μας υπενθυμίσει όλους τους λόγους που του χρόνου θα κλείσουμε εισιτήριο από τη μέρα που θα ανακοινωθεί το line-up.

Ηλίας Μπόγδανος

Θέλουμε να βρεθούμε σε ένα τεράστιο φεστιβάλ

Εξακόσιες χιλιάδες. Τόσοι ήταν οι άνθρωποι που παρευρέθηκαν στο φετινό Tomorrowland, με θέμα «Reflections of Love». Βλέποντας αυτό το απίθανο ανθρώπινο ποτάμι να χορεύει συντονισμένο σε ένα σώμα στα stories και τα post του Vuse Greece, δεν μπορούσαμε να μην φανταστούμε τον εαυτό μας στην ίδια θέση, με το epod2 (προϊόν της χρονιάς στην κατηγορία του) μας στο χέρι, να παραδινόμαστε στον ρυθμό.

Αγαπάμε την καλή ηλεκτρονική μουσική

Στα εντυπωσιακά stages της διοργάνωσης, τεράστια ονόματα της ηλεκτρονικής μουσικής έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, κάνοντας το κοινό να χορεύει ασταμάτητα. Vini Vici, DJ Skazi, Armin van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike, Charlotte de Witte και δεκάδες ακόμη κορυφαίοι djs έδωσαν τον παλμό σε ένα φεστιβάλ όπου όλα δείχνουν ότι κανείς δεν έκλεισε μάτι.

Nikko

Χρειαζόμαστε αυτού του είδους τα vibes

Αν κάτι γίνεται εμφανές σε κάθε φωτογραφία του φεστιβάλ που έπεσε στα χέρια μας, είναι ότι ο τίτλος Reflections of Love έγινε πράξη. Άνθρωποι διαφορετικών ηλικιών, φύλων, σεξουαλικών προσανατολισμών, μένοντας πιστοί στη φιλοσοφία της ηλεκτρονικής, άφησαν τη μουσική να τους ενώσει.

Natasha Kay

Το Instagram μας μοιάζει κενό

Η εικόνα της Natasha Kay, του Ηλία Μπόγδανου και της Κάτιας Ταραμπάνκο στο γρασίδι και τα εντυπωσιακά stages του Tomorrowland ανήκουν στα πιο cool πράγματα που είδαμε τις προηγούμενες εβδομάδες. Θα θέλαμε να έχουμε να μοιραστούμε αντίστοιχο υλικό, όχι για τα likes, αλλά γιατί θα σήμαινε ότι ζήσαμε κι εμείς την ίδια exclusive εμπειρία. Τουλάχιστον μπορέσαμε να την παρακολουθήσουμε live μέσα από το @vusegreece και να πάρουμε μια γεύση από τα highlights από τις αναρτήσεις των διάσημων Ελλήνων που βρέθηκαν εκεί.

Σωτήρης Μπουγάς 

Θέλουμε να δούμε τον ουρανό να φωτίζεται

Υπάρχουν πυροτεχνήματα και υπάρχουν και τα πυροτεχνήματα του Tomorrowland. Ο βελγικός ουρανός βάφτηκε κόκκινος και χρυσός, σε ένα σόου μέσα στο σόου που απογείωνε τη φεστιβαλική ατμόσφαιρα γιορτής. Του χρόνου θα θέλαμε να το δούμε με τα μάτια μας.

Άγγελος Χατζηκυριάκος 

Θέλετε να δείτε περισσότερα από το πιο φαντασμαγορικό φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής στην Ευρώπη; Μπείτε στη σελίδα του vuse ή στο ειδικό section της ιστοσελίδας, και πάρτε έμπνευση από τον παλμό του Tomorrowland για τις δικές σας ξεχωριστές καλοκαιρινές εμπειρίες.

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕΝέες ταινίες: Μπραντ Πιτ στο «Bullet Train» και «Επίσημη Συμμετοχή» με Αντόνιο ΜπαντέραςΤι συμβαίνει στον οργανισμό μας όταν δεν τρώμε το μεσημέριSpecial Edition: Zela Aviation από τον Ανδρέα Χριστοδουλίδη
Keywords
Τυχαία Θέματα