To πρωί της Πρωτοχρονιάς θα συνεχιστούν οι έρευνες για τον εντοπισμό ατόμου που πιθανόν να έπεσε από τη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου

Με το πρώτο φως της ημέρας θα συνεχιστούν οι έρευνες για τον εντοπισμού ατόμου που πιθανόν να έπεσε το πρωί του Σαββάτου από τη γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το Λιμενικό, υπεύθυνος της γέφυρας ενημέρωσε το λιμενικό τμήμα Ρίου για πιθανή πτώση ατόμου μεταξύ του τρίτου και του τέταρτου πυλώνα.

Όπως ανακοινώθηκε, κάμερα κατέγραψε αρχικά, αυτοκίνητο, το οποίο στάθμευσε ανάμεσα στους δύο πυλώνες γέφυρας. Στη συνέχεια ο οδηγός, που εικάζεται ότι πρόκειται για γυναίκα 31 ετών, βγήκε από το όχημα και κατευθύνθηκε
προς το πεζοδρόμιο της γέφυρας. Όμως δεν υπήρξε καμία άλλη καταγραφή σχετικά με τις επόμενες κινήσεις.

Άμεσα ξεκίνησαν έρευνες στη θαλάσσια περιοχή από περιπολικό σκάφος του Λιμενικού, πλοία της πορθμειακής γραμμής Ρίου - Αντιρρίου και ένα αλιευτικό σκάφος. Παράλληλα, τρία περιπολικά αυτοκίνητα του Λιμενικού, καθώς και όχημα του Ερυθρού Σταυρού, πραγματοποίησαν έρευνες κατά μήκος της ακτογραμμής. Όμως, μέχρι τη δύση του ηλίου, οι έρευνες δεν είχαν κάποιο αποτέλεσμα.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ)

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα