«Pam and Tommy»: Η απίθανη μεταμόρφωση της Λίλι Τζέιμς σε Πάμελα Άντερσον

To Hulu έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες από την νέα σειρά «Pam and Tommy» και η μεταμόρφωση της Λίλι Τζέιμς και του Σεμπάστιαν Σταν, που υποδύονται τη σταρ του Baywatch, Πάμελα Άντερσον και τον Τόμι Λι, ντράμερ των Mötley Crüe, είναι εντυπωσιακή.

View this post on Instagram

A post shared by Hulu (@hulu)

Η Λίλι Τζέιμς ως Πάμελα Άντερσον και κάτω ο Σεμπάστιαν Σταν (πρωταγωνιστής στο «The Falcon and the Winter Soldier») ως Τόμι Λι.

View this post on Instagram

A post shared by Sebastian Stan (@imsebastianstan)

Η σειρά οκτώ επεισοδίων, που θα κάνει πρεμιέρα τους επόμενους μήνες, βασίζεται στην πραγματική ιστορία του sex tape που γύρισαν Άντερσον και Λι τον μήνα του μέλιτος. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1995, απέκτησε δύο γιους και χώρισε το 1998.

Ο Σεθ Ρόγκεν θα υποδυθεί τον Ραντ Γκάθιερ, τον άνθρωπο ο οποίος έκλεψε και διέρρευσε (πούλησε) το οπτικό υλικό.

«Οι συμπρωταγωνιστές μου Σεμπάστιαν και Λίλι είναι πολύ πιο κουλ από μένα», σχολίασε ο Ρόγκεν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφερόμενος στη δική του μεταμόρφωση.

View this post on Instagram

A post shared by Pam & Tommy (@pamandtommyonhulu)

Η Άντερσον και ο Λι δεν έχουν κάποια εμπλοκή στη σειρά.

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕ...«Ενα Ήσυχο Μέρος 2»: Τελευταίο τρέιλερ λίγο πριν από την έξοδο στα θερινά σινεμά«Daliland»: Η θυελλώδης σχέση του Σαλβαντόρ Νταλί με την Γκαλά γίνεται ταινία«Stranger Things»: Πρώτα πλάνα από τον σκοτεινό 4ο κύκλο
Keywords
Τυχαία Θέματα