«Matrix 4»: Ο Γιάχια Αμπντούλ - Ματίν ΙΙ σε πρωταγωνιστικό ρόλο - έκπληξη

Ο Γιάχια Αμπντούλ - Ματίν ΙΙ («Aquaman», «Black Mirror») θα συμμετάσχει σε πρωταγωνιστικό ρόλο στο «Matrix» που επιστρέφει με νέα ταινία, 20 χρόνια μετά την κυκλοφορία της πρώτης.

Σύμφωνα με το Variety, η σκηνοθέτης Λάνα Γουατσόφσκι συναντήθηκε με ηθοποιούς σε κάστινγκ ώστε να επιλέξει τον κατάλληλο για τον ρόλο, για τον οποίο δεν γνωρίζουμε ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες. Ο Αμπντούλ - Ματίν ΙΙ είναι τελικά το όνομα που θα βρεθεί δίπλα στους Κιάνου Ριβς και Κάρι - Αν Μος για το τέταρτο κινηματογραφικό πρότζεκτ.

Διαβάστε
επίσης

Το «Matrix» επιστρέφει, 20 χρόνια μετά την κυκλοφορία της πρώτης ταινίας

Η Warner Bros ανακοίνωσε τον Αύγουστο ότι προσπαθούσε τα τελευταία δυο χρόνια να βρει τρόπο να επαναφέρει το σύμπαν του Matrix στην μεγάλη οθόνη, όμως ένα εμπόδιο στα δικαιώματα παραγωγής καθυστερούσε το πρότζεκτ. Το στούντιο έσπευσε την ανάπτυξη της ταινίας, γεγονός που έκανε τον Ριβς να βρίσκεται όλο το καλοκαίρι στην επικαιρότητα λόγω και της συμμετοχής του στις ταινίες «John Wick: Chapter 3 - Parabellum» και «Toy Story 4».

Μέχρι στιγμής, δεν γνωρίζουμε πληροφορίες για το σενάριο της ταινίας ή για τον τρόπο που θα γράψουν τον ρόλο του Μορφέα, τον οποίο υποδύθηκε ο Λόρενς Φίσμπερν. Φημολογείται ότι ο χαρακτήρας μπορεί να είναι νεότερος.

Οι τρεις προηγούμενες ταινίες, «The Matrix», «The Matrix Reloaded» και «The Matrix Revolutions», είχαν συγκεντρώσει περισσότερα από 1,6 δισεκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office.

Πηγή: Variety

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕ... Το «Matrix» επιστρέφει, 20 χρόνια μετά την κυκλοφορία της πρώτης ταινίας Λονδίνο: Αντιδράσεις για το δωμάτιο απόδρασης Τσέρνομπιλ Η HuffPost προτείνει: 10 + 1 βιβλία που αξίζει να διαβάσετε τον Οκτώβριο
Keywords
Τυχαία Θέματα