«Matrix 4» με Κιάνου Ριβς και Κάρι Αν Μος - Και ο Τζόναθαν Γκροφ στο καστ

Ο Κιάνου Ριβς και η Κάρι Αν Μος επιστρέφουν στους πρωταγωνιστικούς ρόλους του Νίο και της Τρίνιτι στις 21 Μαΐου του 2021. Η ημερομηνία της πρεμιέρας ανακοίνωσε η Warner Bros.

Το «Matrix 4» έρχεται 18 χρόνια μετά την τρίτη ταινία που κυκλοφόρησε το 2003., σε σκηνοθεσία και πάλι της Λάνα Γουατσόφσκι -το σενάριο θα συνυπογράψει με την αδελφή της Λίλι, ενώ η νέα

είσοδος στο καστ μετά τον Νιλ Πάτρικ Χάρις, είναι ο Τζόναθαν Γκροφ.

Τα γυρίσματα του πολυαναμενόμενου σίκουελ θα ξεκινήσουν εντός του 2020.

Η τριλογία επιστημονικής φαντασίας: «The Matrix» (1999), «The Matrix Reloaded» (2003) και «The Matrix Revolutions» (2003) έχει κάνει συνολικές εισπράξεις 1, 6 δισ. δολαρίων στο παγκόσμιο box office.

Η ιστορία εκτυλίσσεται σε ένα μέλλον στο οποίο ο κόσμος όπως τον ξέρει ο άνθρωπος είναι το Matrix, μια εικονική πραγματικότητα που δημιουργήθηκε και συντηρείται από νοήμονες μηχανές προκειμένου να κατευνάσει, υποτάξει και εκμεταλλευτεί τον ανίδεο ανθρώπινο πληθυσμό ως πηγή ενέργειας, με την υποχρεωτική σύνδεση του στο Matrix μέσω μοσχευμάτων.

Όσο για τον κεντρικό ήρωα Νίο, είναι ένας προγραμματιστής υπολογιστών ο οποίος ζει διπλή ζωή ως χάκερ, αλλά στην πορεία αντιλαμβάνεται το Matrix και το ρόλο του ως εκλεκτός.

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕ.... Χριστούγεννα στο Netflix: 7 + 3 ταινίες για τις γιορτές Θεσσαλονίκη: Βραδιά «Star Wars» στο Ολύμπιον γεμάτη εκπλήξεις Βραβεία SAG: Στα «Ιρλανδός», «Κάποτε στο...Χόλιγουντ» και «The Marvelous Mrs. Maisel» οι περισσότερες υποψηφιότητες
Keywords
Τυχαία Θέματα
Matrix 4, Κιάνου Ριβς, Κάρι, Μος -, Τζόναθαν Γκροφ,Matrix 4, kianou rivs, kari, mos -, tzonathan gkrof