«Joker 2»: Στους κινηματογράφους τον Οκτώβριο του 2024

Ο Χοακίν Φίνιξ με το βραβείο του Καλύτερου Ηθοποιού για την ταινία Τζόκερ, στα Bafta Film Awards, στο Λονδίνου, Κυριακή, 2 Φεβρουαρίου 2020.

Το «Joker: Folie à Deux» βγαίνει στους κινηματογράφους το 2024.

Το σίκουελ, το οποίο σηματοδοτεί την επιστροφή του Χοακίν Φίνιξ στο ρόλο του διαβόητου εχθρού του Batman, θα κάνει πρεμιέρα στη μεγάλη οθόνη στις 4 Οκτωβρίου 2024, ακριβώς πέντε χρόνια μετά την κυκλοφορία της πρώτης ταινίας. Όσο αφορά την αμοιβή

του βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού για τον ρόλο του Joker, ανέρχεται σε 20 εκατομμύρια δολάρια (19.630 εκατ. ευρώ).

Η ταινία θα είναι μιούζικαλ, εν αντιθέσει με το Joker του 2019, που ήταν ψυχολογικό θρίλερ, με τη Lady Gaga να υποδύεται την Χάρλεϊ Κουίν.

Η πλοκή της ταινίας παραμένει ωστόσο, άγνωστη. Όσο για τον τίτλο, «Folie à deux» προέρχεται από γαλλικό ιατρικό όρο που αφορά μία σπάνια διαταραχή, γνωστή και ως δυαδική τρέλα, η οποία επηρεάζει παραπάνω από ένα άτομο, καθώς τις ψευδαισθήσεις και παραληρηματικές ιδέες μοιράζονται δύο άτομα σε στενή σχέση, συχνότερα σύζυγοι, συγγενείς και φίλοι.

Η ανακοίνωση της πρεμιέρας έρχεται μετά την ανακοίνωση της Warner Bros ότι η ταινία «Batgirl» δεν θα βγει στους κινηματογράφους αλλά ούτε στην πλατφόρμα του HBO Max.

Με πληροφορίες από Variety και Deadline

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕΗ Warner ξόδεψε 100 εκατ. για την ταινία «Batgirl» που τελικά δεν θα δούμεΟ Κόλιν Φάρελ και οι κρίσεις πανικού στις υποβρύχιες σκηνές της ταινίας «Thirteen Lives»Νέες ταινίες: Μπραντ Πιτ στο «Bullet Train» και «Επίσημη Συμμετοχή» με Αντόνιο Μπαντέρας
Keywords
Τυχαία Θέματα