H Meryl Streep απαντά στην κριτική της Rose McGowan

Με αφορμή την ανακοίνωση ότι οι γυναίκες που θα παραβρεθούν στις Χρυσές Σφαίρες θα φορέσουν μαύρα ως σιωπηλή αντίδραση στο σκάνδαλο Weinstein, η Rose McGowan έγραψε σε ένα tweet, «Ηθοποιοί, όπως η Meryl Streep, που συνεργάζονταν ευχάριστα με τον Βασιλιά των Γουρουνιών, θα φορέσουν μαύρα στις Χρυσές Σφαίρες. Η ΣΙΩΠΗ ΣΑΣ είναι

ΤΟ πρόβλημα. Θα δεχθείτε ένα ψεύτικο βραβείο χωρίς δεύτερη σκέψη & δεν θα επιφέρετε αλλαγή. Απεχθάνομαι την υποκρισία σας», έγραψε μεταξύ άλλων.

Η Streep απάντησε μέσω της Huffington Post UK υποστηρίζοντας ότι «δεν είχε γνώση» της συμπεριφοράς του Weinstein στη συνεργασία τους.

Χαρακτηριστικά, είπε: «Αυτός με είχε πολύ περισσότερη ανάγκη απ′ ότι εγώ αυτόν και γι′ αυτό διασφάλιζε ότι δεν θα μάθαινα ποτέ τίποτε...»

Δήλωσε ότι την πληγώνει η επίθεση της McGowan. «Η Rose υπέθεσε και δημοσιοποίησε κάτι αναληθές και ήθελα να την ενημερώσω για την πραγματικότητα», έγραψε, προσθέτοντας ότι άφησε τον αριθμό τηλεφώνου της για να μιλήσουν. «Πραγματικά λυπάμαι που με βλέπει σαν αντίπαλο, γιατί και οι δύο μας, μαζί με όλες τις γυναίκες του χώρου, υψώνουμε το ανάστημά μας απέναντι στον ίδιο αδυσώπητο εχθρό».

H Rose McGowan, η γυναίκα που πρώτη ξεκίνησε να μιλά ανοιχτά ενάντια στον Harvey Weisntein και τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη, έχει πλέον, εξελιχθεί στην ηγέτιδα του κινήματος και η πιο ηχηρή πολέμιος των κακοποιητικών συμπεριφορών του Χόλιγουντ.

Keywords
Τυχαία Θέματα