H Beyoncé έγραψε ιστορία με την εμφάνισή της στο φεστιβάλ Coachella-επανένωση και των Destiny's Child στη σκηνή

Η Beyoncéαπέδειξε για ακόμα μια φορά ότι είναι η μεγαλύτερη performer που έχει περάσει από τη μουσική βιομηχανία εδώ και σχεδόν 20 χρόνια.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια της ποπ εμφανίστηκε το Σάββατο στο μουσικό φεστιβάλ της Καλιφόρνια, Coachellaως το πρώτο όνομα στη λίστα από μια σειρά καλλιτεχνών και έγραψε ιστορία στην ποπ κουλτούρα, ξεσηκώνοντας τους χιλιάδες παρευρισκόμενους, σε ένα σχεδόν δίωρο πρόγραμμα που έκρυβε πολλές εκπλήξεις.

Η Beyoncé εμφανίστηκε

στη σκηνή με τη συνοδεία χορευτών και μουσικών που έπαιζαν κρουστά, πνευστά και έγχορδα και πλαισίωναν την σταρ με πρωτότυπο τρόπο. Το πρώτο τραγούδι που ερμήνευσε επί σκηνής ήταν και η πρώτη της επιτυχία ως σόλο καλλιτέχνιδα, «Crazy in Love» από το 2003, φορώντας ένα εντυπωσιακό ρούχο που θύμιζε «βασίλισσα». Επίσης, τραγούδησε και επιτυχίες από το βραβευμένο άλμπουμ της, «Lemonade».

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, η διάσημη τραγουδίστρια ερμήνευσε παλιές και καινούργιες επιτυχίες με την αδερφή της Solange Knowles, τον σύζυγό της Jay-Z, ενώ η μεγάλη έκπληξη που άφησε κοινό και θεατές άφωνους, ήταν η επανένωση των Destiny’s Child, συγκροτήματος που δημιουργήθηκε το 1990 και μέχρι το 2006 αποτελούσε σημαντικό όνομα στην ιστορία της ποπ και των γυναικείων συγκροτημάτων.

Μετά από μια σπουδαία εμφάνιση, στο Twitter ακολούθησε καταιγισμός σχολίων:

Sorry, been givin #Coachella a little bit of a hard time. Here are three positives about the weekend so far:
1) vegan ice cream

Keywords
Τυχαία Θέματα