«Can’t Stop Christmas»: Ο Ρόμπι Γουίλιαμς τραγουδά για τα Χριστούγεννα της πανδημίας

Ο Ρόμπι Γουίλιαμς κυκλοφόρησε το πρώτο τραγούδι για τα Χριστούγεννα της πανδημίας και της καραντίνας.

Το νέο σινγκλ έχει τίτλο «Can’t Stop Christmas» και περιλαμβάνεται στο διπλό άλμπουμ «The Christmas Present», το οποίο κυκλοφόρησε αρχικά τον Νοέμβριο του 2019, ανέβηκε στην πρώτη θέση των τσαρτς στη Βρετανία και τώρα επανακυκλοφορεί.

Μέσα από τους στίχους του, ο Βρετανός σταρ μιλά με

χιούμορ για τα πιο παράξενα Χριστούγεννα της ζωής μας, που εφέτος θα γιορτάσουμε αναγκαστικά από απόσταση, με ευχές στο facetime και στο zoom και θα έχουν στα δώρα απολυμαντικό χεριών. Όπως λέει αναφερόμενος στην κοινωνική αποστασιοποίηση, βασικό μέτρο προφύλαξης για τη μετάδοση του Covid-19, ακόμη και «ο Άγιος Βασίλης είναι στο έλκηθρο του, αλλά αυτή τη φορά θα βρίσκεται σε δύο μέτρα απόσταση».

Αλλά αφού αναφέρεται στη χρονιά που ζήσαμε -«σαν να είμαστε σε πόλεμο»- δηλώνει ότι τίποτα δεν θα σταματήσει τα Χριστούγεννα.

Το άλμπουμ, το πρώτο εορταστικό στην καριέρα του Ρόμπι Γουίλιαμς, έχει κλασικές, αγαπημένες μελωδίες, όπως το «Let It Snow» και το «Santa Baby», αλλά και καινούργιες, όπως και γκεστ, μεταξύ αυτών τον Ροντ Στιούαρτ και τον Μπράιαν Άνταμς.

Με πληροφορίες από NME

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕ... «The Last Vermeer»: Η ιστορία του πλαστογράφου που εξαπάτησε τον ναζί Χέρμαν Γκέρινγκ Πομπηία: Στο «φως» τα λείψανα δύο ανδρών - Ο πλούσιος και ο σκλάβος μαζί Κορονοϊός και στην ιατρική σειρά Grey’s Anatomy
Keywords
Τυχαία Θέματα