9χρονη ρεπόρτερ δέχτηκε επικρίσεις επειδή κάλυψε πρώτη μια δολοφονία. Αυτή είναι η απίστευτη απάντηση που τους έδωσε

Το γράμμα μιας εννιάχρονης αστυνομικής ρεπόρτερ που δέχτηκε επικρίσεις όταν κάλυψε μια υπόθεση δολοφονίας στην περιοχή της κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Η Hilde Kate Lysiak απάντησε με χιούμορ στους επικριτές της και υπερασπίστηκε το δικαίωμά της να καλύπτει τα γεγονότα της περιοχής.

Η Hilde μπορεί να είναι μόλις εννέα χρονών, όμως διαθέτει την δική της ηλεκτρονική εφημερίδα. Η βάση της είναι η πόλη Selinsgrove στην Πολιτεία της Πενσυλβάνια και η ιστοσελίδα της ονομάζεται «Orange Street News». Η
εννιάχρονη έχει καλύψει πολλά γεγονότα που έχουν λάβει χώρα στο Selinsgrove, τα οποία όμως στην πλειοψηφία τους αφορούσαν σε περιστατικά βανδαλισμών.

Στις 2 Απριλίου όμως η μικρή πόλη κλονίστηκε από μια δολοφονία, την οποία κάλυψε πρώτη η Hilde. Σύμφωνα με γράμμα που δημοσίευσε η εννιάχρονη στο διαδίκτυο, πολλοί αναγνώστες της «Orange Street News» άφησαν επικριτικά σχόλια στην είδηση, προτείνοντας στην Hilde να «παίξει με τις κούκλες της», γιατί η κάλυψη μιας δολοφονίας δεν έκανε την εφημερίδα της πια «χαριτωμένη».

Με ψυχραιμία και σαρκαστική διάθεση, η εννιάχρονη ρεπόρτερ απάντησε στους σχολιαστές, εξηγώντας πως η πρόθεσή της δεν ήταν ποτέ το να δείξει «χαριτωμένη». Ακόμα, άφησε να εννοηθεί ότι μάλλον οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι ήταν αυτοί που «έπαιζαν με τις κούκλες τους» όταν σημειώθηκε η δολοφονία, καθώς εκείνη κάλυψε πρώτη το περιστατικό.

«Θέλω να με αντιμετωπίζουν με σοβαρότητα. Είμαι σίγουρη ότι άλλα παιδιά θέλουν επίσης το ίδιο», τονίζει η Hilde.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα