5 ιδιαίτερα items που θα αναβαθμίσουν τον χώρο σου

Το καλοκαίρι αποτελεί μια πολύ καλή ευκαιρία για κάθε είδους ανανέωση. Ένα από τα πρώτα πράγματα που κάνουμε όταν αρχίζει να ‘ανοίγει’ ο καιρός και πιάνουν οι πρώτες ζέστες είναι να διαμορφώνουμε και τον χώρο μας ανάλογα για να υποδεχθούμε την – κατά πολλούς – ωραιότερη εποχή του χρόνου.

Για να ανανεώσετε το σπίτι σας και να φτιάξετε τον τέλειο χώρο για το καλοκαίρι,

δεν χρειάζεται απαραίτητα να αγοράσετε καινούργια έπιπλα ή να αλλάξετε εξ ολοκλήρου τη διακόσμηση. Αρκούν μερικές καλές και ποιοτικές προσθήκες/πινελιές που μπορούν να κάνουν τη διαφορά, να αναβαθμίσουν τον χώρο και (γιατί όχι;) να σας φτιάξουν τη διάθεση.

Αν, λοιπόν, ψάχνετε ένα κατάστημα με τα πιο ιδιαίτερα items για να ‘ανεβάσετε level’ τον χώρο σας, τότε η διαδικτυακή πλατφόρμα με την υπογραφή της Ευγενίας Χανδρή “A Magic Cabinet” θα δώσει τη λύση.

Ουσιαστικά, πρόκειται για τον ιδανικό προορισμό για online αγορές. Είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που προσφέρει μια μοναδική mulit-platform εμπειρία σε όσους θέλουν να ανακαλύψουν τα πιο ποιοτικά, ιδιαίτερα και εκλεκτά προϊόντα. Και επειδή μπορεί κάνοντας μια περιήγηση στον κόσμο του “A Magic Cabinet” να μην ξέρετε πού να εστιάσετε και τι να πρωτοδιαλέξετε, η Huffpost.gr βρήκε τα 5 items που θα αναβαθμίσουν τον χώρο σας.

Τα σουπλά που ‘μυρίζουν’ καλοκαίρι

Το καλοκαίρι σημαίνει πολλά πράγματα. Μεταξύ άλλων σημαίνει Ελλάδα, σημαίνει γαλάζιο, σημαίνει φαγητό, σημαίνει παρέα και στιγμές γύρω από ένα τραπέζι. Αυτά τα υπέροχα 100% βαμβακερά σουπλά θα αναβαθμίσουν το χώρο σας με τα ζωηρά χρώματα και τα τα εντυπωσιακά τους σχέδια. Ο ενθουσιώδης σχεδιαστής τους Τόμυ Καραϊσκος τους προσέδωσε έναν αέρα Ελλάδας, αλλά με μία σύγχρονη ματιά.

Το χειροποίητο δοχείο που θα αναβαθμίσει το γραφείο σας

Το γραφείο είναι ένας χώρος όπου περνάμε πολύ χρόνο μέσα στην ημέρα μας. Η δουλειά ‘τρέχει’, τα deadlines αποτελούν έναν μόνιμο πονοκέφαλο και το μόνο που μπορεί να δώσει μια νότα αισιοδοξίας στην όλη κατάσταση είναι ένα όμορφο και τακτοποιημένο γραφείο.

Για να το πετύχετε, θα χρειαστεί να βάλετε μόνο μερικές πινελιές που θα ομορφύνουν τον χώρο. Ένα δοχείο σε γκρι και πράσινο χρώμα που θα βρείτε στο online κατάστημα “A Magic Cabinet” χρησιμεύει είτε ως θήκη για τα μολύβια ή τους συνδετήρες σας είτε ως γλαστράκι που φέρνει τη φύση στο γραφείο σας. Συνοδεύεται από ένα καπάκι από φελλό.

Οι μαρμάρινες πιατέλες για να ενθουσιάσετε τους καλεσμένους σας

Ένα από τα items που θα αναβαθμίσουν την κουζίνα σας και θα ενθουσιάσουν τους καλεσμένους σας είναι οι μαρμάρινες πιατέλες που θα βρείτε στη διαδικτυακή πλατφόρμα “A Magic Cabinet”. Eίτε επιλέξετε την τετράγωνη είτε την τρίγωνη, το σίγουρο είναι ότι τα κεράσματα που θα σερβίρετε στους καλεσμένους σας θα ‘κλέψουν’ την παράσταση. Εναλλακτικά, οι συγκεκριμένες πιατέλες μπορούν να λειτουργήσουν απλά ως διακοσμητικό. Τέλειο;

Το 100% φυσικό κερί με ανοιξιάτικες νότες και μεσογειακό άρωμα

Δεν υπάρχει τίποτα πιο ωραίο από αρώματα του καλοκαιριού. Ακόμα κι αν δεν πάτε διακοπές, ακόμα κι αν δεν βρίσκεστε σε κάποιο εξωτικό νησί ή σε κάποια παραλία, μπορείτε να ”φέρετε” το καλοκαίρι στο σπίτι με τον πιο απλό τρόπο.

Το 100% φυσικό κερί μέλισσας Γαρδένια & Ξύλο Choe, με γήινες ανοιξιάτικες νότες θα μετατρέψει το σπίτι σας σε έναν ευωδιαστό κήπο. Το γυάλινο δοχείο, ντυμένο με λευκό ύφασμα και φυστικί γραμμικά σχέδια και τα μεσογειακά αρώματα του κεριού είναι βέβαιο πως θα σας φτιάξουν τη διάθεση.

Η υφασμάτινη θήκη για tablet για το γραφείο και το σπίτι

Αν ανήκετε στην κατηγορία των ανθρώπων που κυκλοφορούν μονίμως (ακόμα και μέσα στο σπίτι) με το tablet στο χέρι, τότε αυτή η υφασμάτινη θήκη σε σχήμα τσέπης με φυσικό φελλό στο εσωτερικό της, σχεδιασμένη από τον αρχιτέκτονα Δημήτρη Καλέργη, είναι αυτό που χρειάζεστε. Κουμπώνει με κρυφούς μαγνήτες και διαθέτει θήκες όπου μπορείτε να τοποθετήσετε απαραίτητα μικρά αξεσουάρ.

Πρακτική και ταυτόχρονα αισθητικά ωραία, αυτή η θήκη θα γίνει το αγαπημένο σας αξεσουάρ.

Keywords
Τυχαία Θέματα