Τιμητική Διάκριση για τη Μαρίνα Κουταρέλλη στα Hellenic Responsible Business Awards

17:46 26/2/2020 - Πηγή: InStyle
1/3 2/3 3/3

Σε μία λαμπρή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 24 Φεβρουαρίου στο Μουσείο Μπενάκη, τα Hellenic Responsible Business Awards τίμησαν την Πρόεδρο και Ιδρύτρια του Spetses mini Marathon, Μαρίνα Κουταρέλλη.

Το βραβείο παρέδωσε, ο Πρόεδρος της Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής της Ελλάδος και Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, κ. Γιώργος Βερνίκος.

Κατά την απονομή, ο κ. Βερνίκος έκανε εκτενή αναφορά στην πορεία και την εξέλιξη της διοργάνωσης, με αφορμή φυσικά την συμπλήρωση δέκα χρόνων ζωής του Spetses mini Marathon.

Από την πλευρά της, η Μαρίνα Κουταρέλλη τιμώμενη για τη δύναμη της εμπνευσμένης ηγεσίας και τη διορατικότητά της για τη θετική αλλαγή, δήλωσε: «Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς και για την αναγνώριση του Spetses mini Marathon, να βραβευόμαστε από ένα τόσο σημαντικό θεσμό. Προσωπικά, θα ήθελα να αφιερώσω το βραβείο αυτό στους αθλητές, τους χορηγούς και τους εθελοντές που μας στηρίζουν σε αυτή την επιτυχημένη δεκαετή προσπάθεια».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τιμητική Διάκριση, Μαρίνα Κουταρέλλη, Hellenic Responsible Business Awards,timitiki diakrisi, marina koutarelli, Hellenic Responsible Business Awards