Τι δώρα ζήτησαν οι beauty editors του Instyle από τον Άγιο Βασίλη φέτος τις γιορτές;

1/8 Κρίστελ Λιάκου Senior Editor InStyle 2/8 «Ναι, πιστεύω ακόμα στο Άγιο Βασίλη και κάθε χρονιά η μαμά μου ή κάποιος συνεργάτης αναλαμβάνει το ρόλο του...! Φέτος και με το νέο έτος -μη σας πω για το υπόλοιπο της ζωής μου- θα ήθελα να λύσω το θέμα με το φριζάρισμα των μαλλιών μου. Έχω λεπτή τρίχα και σπαστά μαλλιά και το ίσιωμα για εμένα είναι μια διαδικασία που ποτέ δεν με αφήνει ευχαριστημένη. Πιστεύω το πρόβλημά μου μπορεί να λυθεί με την νέα
επαγγελματική θερμαινόμενη βούρτσα της ghd. Ε, Santa;» 3/8 Κατερίνα Πιπέρη - Fashion και Beauty Editor InStyle.gr 4/8 «Δηλώνω ένοχη! Ακόμα και σήμερα ανυπομονώ για την στιγμή που θα αποφασίσω τι δώρο θα ζητήσω από τον Άγιο Βασίλη. Φυσικά και πιστεύω ακόμα στον άγιο με τα λευκά γένια και τα κόκκινα ρούχα. Φέτος όμως αποφάσισα να συνδυάσω το δώρο που θα ζητήσω και τους beauty στόχους που έχω θέσει στον εαυτό μου για τη νέα χρονιά. Skincare. Skincare. Skincare. Έτσι, φέτος το γράμμα μου γράφει πως χρειάζομαι τη μάσκα νύχτας Hydra Life της Dior, η οποία με την εξαιρετικά ανάλαφρη υφή gel-νερού και την υψηλή συγκέντρωση gel Μολόχας που εμπεριέχει πρόκειται να μου χαρίσει ονειρεμένη επιδερμίδα. Αρκεί να την τοποθετήσω στο πρόσωπο μου και να προλάβω να κοιμηθώ για 8 συνεχόμενες ώρες. Άγιε Βασίλη αν με ακούς, εκτός από τη μάσκα, θέλω και περισσότερο ύπνο. Ευχαριστώ πολύ.» 5/8 Χριστίνα Ζάρδα - Beauty Director InStyle 6/8 «Πρόσφατα ταξίδεψα με τα Sephora στο Παρίσι για να πάρω αποκλειστική συνέντευξη από τη Huda Kattan. Εκεί έπιασα στα χέρια μου για πρώτη φορά τη νέα της παλέτα Mercury Retrograde και εκείνη μου έδειξε αμέτρητους τρόπους για να την αξιοποιήσω. Είναι σίγουρα το τέλειο χριστουγεννιάτικο δώρο». 7/8 Ζωή Μίχα - Beauty Editor InStyle 8/8 «Πριν από λίγους μήνες, όταν το brand Byredo προσγειώθηκε στην Ελλάδα ο ενθουσιασμός μου ήταν τεράστιος! Κι αυτό γιατί τα αρώματα του είναι τόσο ιδιαίτερα και διαφορετικά από οποιαδήποτε άλλα έχετε μυρίσει μέχρι σήμερα. Είναι από εκείνα που «μένουν» στο πέρασμά σας και κάνουν τους πάντες να αναρωτιούνται τι άρωμα φοράτε. Μυρίζοντας πρόσφατα τις τελευταίες αφίξεις των αρωμάτων Byredo ενθουσιάστηκα με το Bal D’ Afrique. Αποτελεί έναν συνδυασμό Παριζιάνικου avant-gardism και Αφρικανικής κουλτούρας, που το καθιστούν ένα μοναδικό άρωμα γεμάτο πάθος. Όπως ακριβώς δηλαδή θέλω να ξεκινήσει η νέα χρονιά!»

Ας είμαστε ειλικρινείς. Η περίοδος των εορτών σημαίνουν πολλά για εμάς. Χριστουγεννιάτικα δέντρα, λαμπάκια και λάμψη παντού, parties, ρεβεγιόν και στιγμές με τους αγαπημένους μας ανθρώπους. Εάν υπάρχει κάτι για το οποίο ανυπομονούμε και ενθουσιαζόμαστε ακόμα περισσότερο, αυτό είναι τα δώρα. Εκείνα που θα προσφέρουμε και εκείνα που θα μας προσφέρουν.

Όποια και αν είναι η ηλικία μας μάλιστα μερικές από εμάς –εντάξει όλες μας- γράφουμε γράμμα στον Άγιο Βασίλη, ζητώντας του να μας φέρει κάτι που θέλουμε πολύ. Τι κι αν τις περισσότερες φορές το προσφέρουμε εμείς μόνες μας στον εαυτό μας, η διαδικασία αυτή είναι πάντα διασκεδαστική και μας κάνει να νιώθουμε πάντα παιδιά.

Εάν ανήκεις και εσύ στην κατηγορία των beauty junkies είμαι σίγουρη πως το γράμμα σου θα έχεις ζητήσει από τον Santa ένα beauty δώρο. Μία παλέτα σκιών ή προσώπου, ένα κραγιόν ή ένα eyeliner, προϊόντα περιποίησης προσώπου. Ό,τι κι αν είναι αυτό, φρόντισε να το προσφέρεις στον εαυτό σου. Εάν από την άλλη όμως δεν έχεις αποφασίσει ακόμα τι δώρο θα ήθελες φέτος, εμείς σου έχουμε τη λύση.

Ως γνωστό gossip girl, ανέκρινα τις beauty editors και την αρχισυντάκτρια του InStyle και μου αποκάλυψαν ποια είναι τα beauty προϊόντα που θα ήθελαν να βρουν κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους.

Ανακαλύψαμε τα beauty sets που μπορείς να χαρίσεις στην καλύτερη σου φίλη φέτος τις γιορτές:

1/9 ΚΙΤ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ - DIORSHOW ICONIC OVERCURL SET Sephora 2/9 SEPHORA COLLECTIONΚΙΤ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ - IGLOO PALACE Sephora 3/9 ΚΙΤ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ - LET IT SNOW, GIRL! Too Faced 4/9 ΚΙΤ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ - DIORSHOW PUMP 'N' VOLUME HD SET Dior Sephora 5/9 LANCÔMEΚΙΤ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ - HYPNÔSE MASCARA SET Sephora 6/9 BENEFIT COSMETICSΚΙΤ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ - I'M HOTTER OUTDOORS - GIMME BROW, HOOLA, ROLLER LAH, 3-PIECE HOLIDAY SET Sephora 7/9 TOO FACEDΚΙΤ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ - CHRISTMAS PARTY ESSENTIALS Sephora 8/9 BENEFIT COSMETICSΚΙΤ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ - MINIS VAN - GIMME BROW, POREFESSIONAL, BADGAL BANG 3-PIECE HOLIDAY VALUE SET Sephora 9/9 TOO FACEDΚΙΤ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ - BERRY CHRISTMAS TO YOU! Sephora

Δες επίσης τις καλύτερες σκιές με glitter που θα αναβαθμίσουν τα εορταστικά σου looks:

1/6 Σκιά ματιών με glitter Urban Decay Sephora 2/6 Σκιά ματιών με glitter Urban Decay Sephora 3/6 Σκιά ματιών Kat von D Sephora 4/6 Σκιά ματιών με glitter Sephora Collection 5/6 Σκιά ματιών Sequin Crush YSL 6/6 Σκιά ματιών Couture Mono YSL

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ6 beauty tips για να δημιουργήσεις τέλεια make up looks στις γιορτές

Keywords
Τυχαία Θέματα
Instyle, Άγιο Βασίλη,Instyle, agio vasili