Πριγκίπισσα Charlotte: “Καρμπόν” της αείμνηστης βασίλισσας Ελισάβετ

Φρενίτιδα προκάλεσε η φωτογραφία που κοσμεί τη χριστουγεννιάτικη κάρτα του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας.

Οι θαυμαστές παρατήρησαν ότι η πριγκίπισσα Charlotte είναι φτυστή με την προγιαγιά της, την αείμνηστη βασίλισσα Ελισάβετ και δεν μπορούν να κρύψουν τον ενθουσιασμό τους

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

Μάλιστα, έσπευσαν στα social media να εκφράσουν τις σκέψεις τους. Δεν είναι η πρώτη φορά που σχολιάζεται η ομοιότητα της 7χρονης Charlotte με την αείμνηστη βασίλισσα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BBC (@bbc)

Τον Οκτώβριο είχαν κυκλοφορήσει στα social media φωτογραφίες που συνέκριναν την κόρη του William και της Kate με τη μητέρα της αείμνηστης βασίλισσας, Ελισάβετ, η οποία πέθανε στα 101 της χρόνια, το 2002. Οπότε το γεγονός ότι η μικρή έχει πάρει από το… βασιλικό σόι είναι δεδομένο.

The daughter of the 14th Earl of Strathmore, Lady Elizabeth Bowes Lyon married the Duke of York and became Queen Elizabeth The Queen Mother.
When looking at photos of a young Lady Elizabeth we found a familial resemblance with her great-great-granddaughter, Princess Charlotte. pic.twitter.com/LGUlWwuJUR

— Glamis Castle (@GlamisCastle) October 3, 2022 Πριγκίπισσα Charlotte: Χαμός στα social media για την εκπληκτική ομοιότητα με την προ-προγιαγιά της Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Royal Family (@theroyalfamily)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Royal Family (@theroyalfamily)

Όσον αφορά στη σημερινή φωτογραφία, οι χρήστες του twitter σχολιάζουν: “Η Charlotte είναι το καρμπόν αντίγραφο της βασίλισσας!”, “H Charlotte ομορφαίνει όσο μεγαλώνει, μπορώ να δω τη βασίλισσα και την Diana σ’ αυτήν”, “Η Charlotte μοιάζει πολύ με τη βασίλισσα, νομίζω”, “Ο George είναι ακόμη Spencer, η Charlotte είναι ακόμη η βασίλισσα και ο Louis έμοιαζε με τον παππού Middleton, αλλά τώρα μοιάζει περισσότερο με τη μητέρα του”.

Keywords
Τυχαία Θέματα