Πρίγκιπας Louis: Με πρωταγωνιστικό ρόλο στην τελετή στέψης του βασιλιά Κάρολου μαζί με τα αδέλφια του

11:57 18/3/2023 - Πηγή: InStyle

Ο πρίγκιπας Louis θα παραστεί στην τελετή στέψης του παππού του, βασιλιά Κάρολου, στις 6 Μαΐου, σύμφωνα με την τελική απόφαση των γονιών του. Ο μικρός πρίγκιπας μόλις θα έχει γίνει 5 ετών και θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ιστορική τελετή, στο πλευρό του αδελφού του πρίγκιπα George και της αδελφής του, πριγκίπισσας Charlotte.

Τα παιδιά του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας αναμένεται να μεταφερθούν μαζί με τους γονείς τους με την άμαξα πίσω από τον Κάρολο και την Camilla, που

θα βρίσκονται στη χρυσή άμαξα, σύμφωνα με τους Times, που έχει πρόσβαση στα έγγραφα στα οποία αναφέρονται τα σχέδια και οι πρόβες της τελετής,

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

Ο Harry και η Meghan δεν έχουν ακόμη ενημερώσει επισήμως αν θα παραστούν στη στέψη. Ακόμη και έτσι το προσωπικό φτιάχνει σχέδια ώστε ο πρίγκιπας Archie και η πριγκίπισσα Lilibet να μπορέσουν να συμμετέχουν στους εορτασμούς αν τελικά δώσουν το “παρών” .

Δεν είναι έκπληξη ότι και τα τρία παιδιά του William και της Kate συμμετέχουν στην ιστορική τελετή, ιδίως αφού ο 9χρονος George και η 7χρονη Charlotte συνόδευσαν τη βασιλική οικογένεια στη νεκρώσιμη ακολουθία της βασίλισσας Ελισάβετ, ενώ ο πρίγκιπας Louis, 4 ετών, θεωρήθηκε πολύ μικρός.

Πρίγκιπας Louis: Φτυστός η μαμά του – H throwback φωτογραφία της Kate Middleton που ξετρέλανε

Τα πλάνα της πρόβας δείχνουν ότι ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας και τα τρία τους παιδιά θα παρακολουθήσουν τη διαδικασία στο Αββαείο, σύμφωνα με την εφημερίδα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

Μαζί τους θα είναι η πριγκίπισσα Anne, ο σύζυγός της αντιναύαρχος σερ Tim Laurence, ο δούκας και η δούκισσα του Εδιμβούργου, ο δούκας και η δούκισσα του Γκλόστερ, ο δούκας του Κεντ και η πριγκίπισσα Αlexandra.

Ο πρίγκιπας Andrew, η πριγκίπισσα Βεατρίκη, η πριγκίπισσα Ευγενία, ο Harry και η Meghan δεν αναμένεται να συμμετέχουν. Υπάρχει μικρή πιθανότητα τα παιδιά των Σάσεξ να λάβουν μέρος στην ίδια την τελετή, δεδομένης της ηλικίας τους – ο Archie θα γίνει τεσσάρων ετών την μέρα και η Lilibet είναι ενός έτους.

Μια πηγή δήλωσε: “Είμαι σίγουρη ότι θα αναγνωρίσουν και τα γενέθλια του μικρού πρίγκιπα, παρόλο που είναι η μεγάλη μέρα του παππού του”.

Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ έχουν διεξάγει εκστρατεία κατά της ίδιας τους της οικογένειας σε μια σειρά συνεντεύξεων στα μέσα ενημέρωσης από τότε που εγκατέλειψαν τα βασιλικά τους καθήκοντα πριν από τρία χρόνια. Πολλοί στη βασιλική οικογένεια προετοιμάζονται τώρα για την άφιξη των Σασεξ σε λιγότερο από δύο μήνες, καθώς η αντίστροφη μέτρηση για τη στέψη συνεχίζεται.

Οι Σάσεξ θα μείνουν πιθανότατα στο Φρόγκμορ Κότατζ, το σπίτι τους στο Ουίνδσορ, το οποίο ο βασιλιάς τους έχει ζητήσει να εγκαταλείψουν μέχρι το καλοκαίρι.

Keywords
Τυχαία Θέματα