Πρίγκιπας Harry: Αυτή είναι η “ωριμότερη” γυναίκα που τον αντιμετώπισε σαν… “νεαρό επιβήτορα”

11:49 5/2/2023 - Πηγή: InStyle

Σ’ ένα από τα πιο αποκαλυπτικά σημεία της αυτοβιογραφίας του “Spare” ο πρίγκιπας Harry περιγράφει την πρώτη φορά που έκανε έρωτα, τον Ιούλιο του 2001.

Ήταν μια παθιασμένη και πιθανότατα απρόβλεπτη συνάντηση μεταξύ δύο φίλων που βγήκαν κρυφά από μια παμπ για να καπνίσουν ένα Marlboro Light και κατέληξαν να σκαρφαλώσουν πάνω από έναν φράχτη για να κάνουν έρωτα σε ένα χωράφι, μακριά από τα μάτια του κόσμου. Κάπως έτσι περιγράφει ο δούκας του Σάσεξ την πρώτη φορά του. Και ο κόσμος θα αγνοούσε το γεγονός αν ο πρίγκιπας Harry

δεν είχε περιγράψει λεπτομερώς μερικές από τις προσωπικές λεπτομέρειες στα εκρηκτικά απομνημονεύματά του.

Αμέσως μετά ξεκίνησαν οι εικασίες για το ποια θα μπορούσε να είναι αυτή γυναίκα, που δεν κατονομαζόταν, αλλά ξέραμε ότι ήταν μία… ωριμότερη γυναίκα που τον αντιμετώπισε “σαν νεαρό επιβήτορα”

Τώρα αυτή η γυναίκα εμφανίστηκε για να μοιραστεί την εκδοχή της γι’ αυτό που ο δούκας του Σάσεξ, 38 ετών, αποκάλεσε “άδοξο επεισόδιο”. Πρόκειται για τη Sasha Walpole, 40 ετών, που είναι μόλις δύο χρόνια μεγαλύτερη από τον Harry και πολύ μικρότερη από τις άλλες γυναίκες για τις οποίες υπήρχαν εικασίες.

Harry can’t now make a fuss when his own privacy is broken into. https://t.co/q6mJE59hY8

— Angela Levin (@angelalevin1) February 5, 2023

How teen Prince Harry and stable girl Sasha Walpole’s friendship blossomed https://t.co/zMB3gRCFHQ

Daily Mail Online (@MailOnline) February 4, 2023

Σήμερα η Sasha αποκαλύπτει ότι ήταν ο Harry που έκανε την πρώτη κίνηση, η οποία οδήγησε στο “αυθόρμητο” σεξ τους σε ένα χωράφι πίσω από την παμπ The Vine Tree στο χωριό Wiltshire του Norton. Και, αστειευόμενη είπε ότι ο σωματοφύλακάς του βγήκε να τον αναζητήσει με ένα δανεικό Ford Fiesta.

Η Sasha, τώρα μητέρα δύο παιδιών που οδηγεί εκσκαφείς για τα προς το ζην, είχε προσκαλέσει τον Harry, τότε 16χρονο μαθητή του Ίτον –όχι 17 ετών όπως αναφέρεται στο Spare– στην παμπ για να γιορτάσει τα 19α γενέθλιά της. Το ζευγάρι ήταν στενοί φίλοι που ο πρίγκιπας της είχε φέρει μια γεμισμένη Miss Piggy και μια κωμική κάρτα γενεθλίων με ένα αστείο για μια φάλαινα. Επιπλέον, πρόσθεσε έναν δίσκο με δέκα σφηνάκια, πέντε για τον καθένα.

Καθώς έδωσαν την τελευταία παραγγελία, ο νεαρός πρίγκιπας τη ρώτησε: “Να πάμε για τσιγάρο;” και μπήκαν σε ένα διπλανό χωράφι για να καπνίσουν ένα τσιγάρο μακριά από την ασφάλειά του.

“Άρχισε να με φιλάει”, θυμάται. “Ήταν παθιασμένο, έντονο. Και οι δύο ξέραμε. Από ένα φιλί πήγε στο πάτωμα αρκετά γρήγορα. Ήταν στιγμιαίο, φλογερό, ανάμεσα σε δύο φίλους. Ήταν σπινθηροβόλο γιατί δεν έπρεπε να το κάνουμε. Δεν ήταν ο “πρίγκιπας Harry” για μένα, αυτός ήταν ο Harry ο φίλος μου, και η κατάσταση είχε ξεφύγει λίγο από τον έλεγχο. Έμοιαζε σαν αταξία, υποθέτω, με την έννοια ότι δεν έπρεπε να συμβαίνει. Δεν ξεκινήσαμε να το κάνουμε – δεν ήταν προμελετημένο και δεν ήξερα ότι ήταν παρθένος. Δεν υπήρχαν ανάλογα vibes – φαινόταν σαν να ήξερε τι έκανε. Ήταν γρήγορο, άγριο, συναρπαστικό. Ήμασταν και οι δύο μεθυσμένοι. Δεν θα είχε συμβεί αν δεν ήμασταν” περιέγραψε την εμπειρία η Sasha, η οποία πρόσθεσε ότι ήταν ντυμένη με μαύρο μπλουζάκι και στενό μαύρο τζιν ενώ είχε μία ζώνη χαμηλά στους γοφούς η οποία λύθηκε και έπρεπε να επιστρέψει στο χωράφι την επόμενη μέρα για να τη βρει.

THE SUN ON SUNDAY: I took Harry’s virginity #TomorrowsPapersToday pic.twitter.com/gPoZPLEwBH

— Neil Henderson (@hendopolis) February 4, 2023

Όσο για την περιγραφή του Harry, ότι ήταν ένα “άδοξο επεισόδιο” η Sasha λέει γελώντας: “Δεν με πειράζει που το είπε αυτό γιατί βασικά ήταν άδοξο, ήμασταν μεθυσμένοι και κάναμε σεξ σε ένα χωράφι”. Η επαφή τους διήρκεσε πέντε λεπτά και η 40χρονη γυναίκα σημειώνει: “Η περιγραφή του είναι ακριβής – το πραγματικό σοκ όταν είδα αυτό που είχε γράψει ήταν πόσο αληθινό ήταν. Αυτό με πήγε περισσότερο πίσω. Δεν είμαι προσβεβλημένη” και προσθέτει: “Δεν ξέρω για το θέμα του επιβήτορα. Νομίζω ότι αυτό είχε να κάνει περισσότερο με το γεγονός ότι δούλευα με άλογα. Για να πω την αλήθεια, δεν φρόντισε να είμαι χαρούμενη. Ήταν νέος. Μόνο όταν μεγαλώσεις το καταλαβαίνεις αυτό. Ήταν πραγματικά μια στιγμή πάθους.”

Keywords
Τυχαία Θέματα