Όταν το πνεύμα της σύγχρονης Αμερικής συναντά την denim κληρονομιά του brand Tommy Jeans!

09:23 16/6/2020 - Πηγή: InStyle

Σε κάθε ντουλάπα υπάρχει κάποιο jean item, το οποίο δεν αποχωρίζεται κανένας μας! Όλοι μας αγαπάμε το jean παντελόνι ή το jean jacket μας, γιατί πάει με όλα και είναι το πιο ευκολοφόρετο ρούχο της σύγχρονης ζωής!

Η συλλογή TOMMY JEANS για την Άνοιξη του 2020 γιορτάζει την 35η επέτειο του brand, αναμιγνύοντας χρηστικές γραμμές και τεχνικές λεπτομέρειες με το κλασικό αμερικανικό denim TOMMY JEANS  DNA.

Η μόδα γίνεται λειτουργική με χρηστικά στοιχεία και φινίρισμα miDori® που παρέχει ιδιότητες διαχείρισης της υγρασίας. Τα κλασικά denim σχέδια επανασχεδιάζονται σε νέες σιλουέτες, συμπεριλαμβανομένων

των high-rise carpenter jeans, kick flares με button flies και salt & pepper Dad jeans. Το 100% ανακυκλωμένο denim, το ελαστικό βαμβακερό ύφασμα από ανακυκλωμένο ελαστάνιο καθώς και οι κλωστές που είναι φτιαγμένες από ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια είναι τα βιώσιμα στοιχεία που υπάρχουν στα ρούχα της συλλογής.

Το iconic TOMMY JEANS flag τοποθετείται στις τσέπες, στην πλάτη του jean μπουφάν, ακόμα και στις ραφές από τις φούστες denim. Είναι μία συλλογή που αγκαλιάζει το πρωτοποριακό πνεύμα της σύγχρονης Αμερικής και απευθύνεται στους οπαδούς του brand που αγαπούν το premium denim στιλ.

Η χρωματική παλέτα του κόκκινου, λευκού και μπλε χρώματος συμπληρώνεται με ουδέτερες αποχρώσεις του γκρι, του λευκού και του καφέ.

Τα καμουφλάζ, τα all-over prints με pop color highlight καθώς και οι edgy λεπτομέρειες προσθέτουν ένα επαναστατικό twist.

Ανακαλύψτε τα πιο κλασικά TOMMY JEANS denim:

Mom Fit Jean Shorts: Γυναικείο τζιν σορτς σε μακριά γραμμή με ψηλόμεσο κόψιμο και ρεβέρ στο τελείωμα. Η mom fit γραμμή του σας δίνει το απόλυτο 90s look!

Mom Fit Jeans: Και επειδή μιλήσαμε για 90s, το απόλυτο jean για την επιστροφή σε αυτή την εποχή είναι το ξεθωριασμένο, used mom τζιν, με μπαλώματα από σκούρο denim για ένα αυθεντικό στιλ.

Jean Shorts με ξέφτια: Τζιν γυναικείο σορτς με απόλυτο ροκ χαρακτήρα χάρη στο φθαρμένο τελείωμα και τη στενή εφαρμογή του. Για όσες θέλετε έναν ρετρό αέρα φορέστε μια denim φούστα σε used στυλ.

Harper ψηλόμεσο Jean παντελόνι: Οι colour-blocked λεπτομέρειες στα χρώματα του brand, μπροστά αλλά και στις πίσω τσέπες, δίνουν μια εντυπωσιακή νότα σε αυτό το γυναικείο τζιν σε ίσια γραμμή από σκληρό denim. Συνδυάζεται πανεύκολα με T-shirts σε διάφορα χρώματα.

Jean Jacket: Εξοπλίστε τα off-duty κομμάτια της γκαρνταρόμπας σας με denim jacket, φτιαγμένο από ελαστικό denim για άνετη εφαρμογή. Δώστε στο στιλ σας τον απόλυτο α Αμερικανικό αέρα!

Tapered Jeans: Φτιαγμένο από ανακυκλωμένο βαμβάκι, το ανδρικό τζιν σε tapered γραμμή δίνει μια vintage νότα στις casual εμφανίσεις σας με colour-blocked λεπτομέρειες και ξεθωριάσματα.

Jean ελαστικό Simon Jean: Διακοσμημένο με διακριτικά ξεθωριάσματα το ελαστικό Simon jean είναι φτιαγμένο από το επαναστατικό bi-stretch ύφασμα για εξαιρετική άνεση από την πρώτη εφαρμογή.

Scanton Surplus Jean: Δίνοντας νέα μορφή σε παλιά υφάσματα, το Scanton Surplus Jean είναι φτιαγμένο από επαναχρησιμοποιούμενο ύφασμα, κουμπιά και επανατυπωμένα patches. To μοναδικό vibe του είναι ότι συνδυάζει επαναχρησιμοποιούμενα υφάσματα προκειμένου να πετύχει έναν συνδυασμό χρωμάτων, σχεδίων και υφών.

Ένα από τα βασικά denim κομμάτια είναι το jean πουκάμισο, προσθέστε μια αίσθηση Άγριας Δύσης στο στιλ σας με εκείνο που έχει τριγωνικό γιακά και κουμπιά στις μανσέτες ή εκείνο που είναι φτιαγμένο από οργανικό βαμβάκι και συνδυάζει το κλασικό στιλ με την Flex τεχνολογία της Tommy Hilfiger για επιπλέον άνεση.

Η συλλογή TOMMY JEANS είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα στα καταστήματα Tommy Hilfiger, στο κατάστημα TOMMY JEANS στο The Mall Athens, σε επιλεγμένα σημεία πώλησης και στο tommy.com.

Keywords
Τυχαία Θέματα