Οι κόκκινες ανταύγειες είναι μια ωδή στη θηλυκότητα

Τα κόκκινα μαλλιά αναδεικνύουν μια δυναμική προσωπικότητα γεμάτη αυτοπεποίθηση. Αν σας αρέσει αυτό το το τόσο δυνατό χρώμα και θέλετε να δοκιμάσετε μια τέτοια αλλαγή στα μαλλιά σας προτείνουμε να ξεκινήσετε σταδιακά με κόκκινες ανταύγειες.

Οι κόκκινες ανταύγειες προσθέτουν μια νέα διάσταση και τονικότητα στα μαλλιά, εξηγούν οι ειδικοί. Μάλιστα, ξέρουμε ότι το ζωηρό πορτοκαλοκόκκινο χρώμα λειτουργεί άψογα σε κάθε τόνο επιδερμίδας, αλλά είναι καλύτερ να αποφεύγεται από όσες δεν αγαπούν το πρωινό makeup, καθώς για να αναδειχθεί

θέλει φουλ μακιγιάζ.

Συγκεντρώσαμε εδώ μερικά από αγαπημένα κόκκινα, που έχουν ήδη δοκιμάσει celebrities.

Emma Stone

Η απόχρωση στα μαλλιά της κινείται συχνά ανάμεσα σε πλατινέ και σε ένα βαθύ πυρόξανθο. Εάν είστε κοντά στους χρωματισμούς της προσθέστε μερικά χάλκινα highlights μόνο χαμηλά κι όχι σε όλη την έκταση των μαλλιών σας. 

View this post on Instagram

A post shared by Emma Stone (@emmastone)

Halley Kalil

Αν έχετε σκουρόχρωμη επιδερμίδα προτιμήστε έναν πιο ζεστό τόνο κόκκινου, όπως αυτό της Halley Kalil. Αν επιλέξετε ανταύγειες αναζητήστε τη red-caramel απόχρωση, που είναι ικανή να γλυκάνει τα χαρακτηριστικά μιας σταρένιας επιδερμίδας.

View this post on Instagram

A post shared by H A L E Y K A L I L (@haleyybaylee)

Isla Fisher

Ο στυλίστας των celebrities Andrew Fitzsimons υποστηρίζει, πως αν τα μαλλιά σας είναι καστανοκόκκινα όπως της Isla Fisher, αυτό που θα έκανε το πρόσωπό σας πιο φωτεινό, θα ήταν οι πάρα πολύ απαλές strawberry blonde ανταύγειες. Δοκιμάστε τις!

View this post on Instagram

A post shared by Isla Fisher (@islafisher)

Jessica Chastain

Το ψυχρό κόκκινο χρώμα της βραβευμένης με Όσκαρ Jessica Chastain είναι λίγο πιο ανοιχτό και πιο πορτοκαλί σε σύγκριση με της Isla Fisher. Αν θέλετε να αποκτήσετε αυτήν την απόχρωση επιλέξτε balayage σε πορτοκαλί τόνους.

View this post on Instagram

A post shared by Jessica Chastain (@jessicachastain)

Keywords
Τυχαία Θέματα