Οι 3 νέες καλύτερες ταινίες για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

11:49 14/2/2022 - Πηγή: InStyle

Στην εποχή του streaming και του on demand υπάρχουν πολλές ταινίες που σίγουρα θα χαρίσουν μια ρομαντική βραδιά με το πάτημα ενός κουμπιού. Αλλά και μια έξοδος για σινεμά δεν παύει να είναι μια all time classic επιλογή. Διαλέξαμε 3 νέες ταινίες για τη σημερινή ημέρα, που θα βάλουν στο mood ακόμα και τους πιο αδιάφορους.

Marry Me

Η Jennifer Lopez

είναι η super star Kat Valdez, που ετοιμάζεται να δεχτεί on stage πρόταση γάμου από τον επίσης τραγουδιστή Bastian – ο Λατίνος Maluma στον πρώτο του κινηματογραφικό ρόλο. Κρίμα που λίγο πριν, ανακαλύπτει πως ο αγαπημένος της την έχει απατήσει. Δεν το βάζει κάτω και αποφασίζει να παντρευτεί με τον πρώτο που τυχαίνει να βρίσκεται στο κοινό, τον Charlie (Owen Wilson), ο οποίος κρατά ένα πλακάτ που γράφει “Παντρέψου με”. Η JLo και ο Owen Wilson είναι μια σίγουρη επιλογή για ένα ρομαντικό και feelgood δίωρο. Plus το νέο τραγούδι της Jennifer “On my way” που ακούγεται στη ταινία και θα σας κάνει να ερωτευτείτε. Το φιλμ παίζεται ήδη στα σινεμά.

Blush

Αυτή η μικρού μήκους ταινία κινουμένων σχεδίων από την AppleTV + αφηγείται ρομαντικά την ιστορία μιας απροσδόκητης συνάντησης. Ο πρωταγωνιστής είναι ένας αστροναύτης σε έναν έρημο πλανήτη που δεν τον βαραίνει καθόλου η μοναξιά. Ή τουλάχιστον έτσι νομίζει, μέχρι την άφιξη ενός κοριτσιού που τον εκπλήσσει. Λυρισμός και συγκίνηση σε ένα animation ιδανικό για την ημέρα.

I want you back

Η Emma (Jane Slate) πιστεύει ότι είναι με τον έρωτα της ζωής της. Ο personal trainer, Noah (Scott Eastwood) είναι γοητευτικός και όμορφος και είναι μαζί του 18 μήνες. Όταν την παρατά ο κόσμος της γκρεμίζεται. Ο Peter (Charlie Day) είναι παρομοίως στεναχωρημένος όταν η, για έξι χρόνια, κοπέλα του Anne (Gina Rodriguez) τον χωρίζει. Όταν η Emma και ο Peter ανακαλύπτουν ότι και οι δύο πρώην τους έχουν προχωρήσει σε ευτυχισμένες σχέσεις, καταστρώνουν ένα σχέδιο για να προσπαθήσουν να τους ξανακερδίσουν. Σε streaming στο Amazon Prime Video, αυτή η γοητευτική κωμωδία χωρισμού είναι η anti Valentine επιλογή ή μήπως όχι;

Keywords
Τυχαία Θέματα