Ο πρίγκιπας Andrew επέστρεψε στα βασιλικά του καθήκοντα

13:19 12/2/2020 - Πηγή: InStyle

Μπορεί τον περασμένο Νοέμβριο να έγινε γνωστό πως η βασίλισσα Ελισάβετ είχε ζητήσει από τον πρίγκιπα Andrew να αποσυρθεί από τα βασιλικά του καθήκοντα, εξαιτίας της εμπλοκής του στο σκάνδαλο Epstein, ωστόσο, όπως όλα ο δείχνουν, ο δούκας της Υόρκης φαίνεται πως έχει επιστρέψει στα βασιλικά του καθήκοντα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΗ Βασίλισσα Ελισάβετ ζήτησε από τον Πρίγκιπα Andrew να αποσυρθεί από τα καθήκοντά του

Σύμφωνα με πληροφορίες του People, ο πρίγκιπας Andrew συναντήθηκε πριν από λίγες μέρες με τον πρέσβη της Κίνας στο Ηνωμένο Βασίλειο,

Liu Xiaoming.

Μάλιστα, μαζί του ήταν στην ιδιωτική συνάντηση, ήταν η πρώην σύζυγος του, Sarah Ferguson αλλά και η μεγαλύτερη κόρη τους, πριγκίπισσα Βεατρίκη με τον αρραβωνιαστικό της, Edoardo Mapelli Mozzi.

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Tweeter ο Liu ανέφερε πως ο Andrew μαζί με την οικογένεια του, εξέφρασαν τη συμπαράσταση τους στον κινεζικό λαό, εξαιτίας της επιδημίας του κορονοϊού.

Δείτε την ανάρτηση του:

Her Majesty The Queen sent an encouraging message to President Xi and Chinese people: At the critical time of fighting #coronavirus, I express my sincere sympathy for Chinese people, and pray for the speedy control and victory over the virus. It was conveyed by Duke of York. pic.twitter.com/RZItxQ26WS

— Liu Xiaoming (@AmbLiuXiaoMing) February 8, 2020

Keywords
Τυχαία Θέματα
Andrew,