Ο Kevin Jonas αποκάλυψε ότι πάσχει από καρκίνο του δέρματος

11:33 12/6/2024 - Πηγή: InStyle

Ο Kevin Jonas φροντίζει να ευαισθητοποιήσει τους θαυμαστές του προτρέποντάς τους να δίνουν προτεραιότητα στην υγεία τους, αφού αποκάλυψε ότι πάσχει από καρκίνο του δέρματος.

Ο 36χρονος popstar ανέβασε στα social media βίντεο όπου αποκάλυψε πως υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση καρκίνου του δέρματος. “Φιλική υπενθύμιση για να ελέγξετε τις ελιές σας”, έγραψε στη λεζάντα ενώ ο ίδιος βρίσκεται σε μια ιατρική εγκατάσταση πριν και μετά την επέμβαση.

Δείτε αυτή τη
δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kevin Jonas (@kevinjonas)

“Σήμερα, λοιπόν, αφαιρώ ένα βασικοκυτταρικό καρκίνωμα από το κεφάλι μου”, είπε στο βίντεο, ενώ τοποθετούσε την κάμερα πιο κοντά στο ακριβές σημείο της δερματικής ανωμαλίας. “Ναι, αυτός είναι ένας πραγματικός μικρός τύπος καρκίνου του δέρματος που άρχισε να αναπτύσσεται και τώρα πρέπει να κάνω χειρουργική επέμβαση για να τον αφαιρέσω” εξομολογήθηκε.

Σύμφωνα με την Mayo Clinic, “το βασικοκυτταρικό καρκίνωμα είναι ένας τύπος καρκίνου του δέρματος” που “ξεκινά από τα βασικά κύτταρα – έναν τύπο κυττάρων μέσα στο δέρμα που παράγει νέα κύτταρα του δέρματος καθώς τα παλιά πεθαίνουν”.

Ο Jonas μίλησε στους θαυμαστές του μετά το τέλος της επέμβασης επιδεικνύοντας το σημείο απ’ όπου έγινε η αφαίρεση. Σήκωσε τη γάζα που κάλυπτε τη φρέσκια ουλή του. “Εντάξει, τελείωσα”, συνέχισε. “Τώρα ήρθε η ώρα να επουλωθώ, πηγαίνω σπίτι”.

Πριν τελειώσει το βίντεό του, άφησε στους θαυμαστές του μια τελευταία παράκληση. “Φροντίστε να ελέγχετε τις ελιές σας, παιδιά!“

Keywords
Τυχαία Θέματα