Ο Brooklyn Beckham & η Nicola Peltz στο κόκκινο χαλί του Met Gala

11:03 3/5/2022 - Πηγή: InStyle

Σχεδόν ένα μήνα μετά την υπέρλαμπρη τελετή του γάμου τους στις 9 Απριλίου, στο Palm Beach Estate της οικογένειας Peltz, ο Brooklyn Beckham και η Nicola Peltz έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση ως παντρεμένο ζευγάρι στο κόκκινο χαλί του Met Gala.

Οι νιόπαντροι φάνηκε να είναι totally in love και διαχυτικοί μεταξύ τους αλλά και άκρως εντυπωσιακοί καθώς ανέβαιναν τη

διάσημη σκάλα του Μητροπολιτικού Μουσείου Τέχνης της Νέας Υόρκης, όπου εμφανίστηκαν και δύο με δημιουργίες του οίκου Valentino.

Η Peltz φορούσε μια πανέμορφη, μακριά φούξια τουαλέτα από την τελευταία συλλογή του Pierpaolo Piccioli, τη οποία είχε συνδυάσει με τα επίσης φούξιες πλατφόρμες της collection, ενώ ο Brooklyn επέλεξε ένα μονόχρωμο head-to-toe look, το οποίο συνδύασε με τα δερμάτινα Open sneakers του οίκου σε λευκό χρώμα, δίνοντας έτσι μια πιο casual νότα στην εμφάνισή του.

View this post on Instagram

A post shared by Met Gala 2022 (@metgalaofficial)

Συνήθως επιλέγω ένα απλό μαύρο κοστούμι. Αλλά αυτή τη φορά επέλεξα ένα διαφανές πουκάμισο και ένα κοστούμι σε cream απόχρωση. Ο Pierpaolo ξέρει πάντα να εντυπωσιάζει.

είπε ο Beckham σχετικά με την εμφάνισή του στο κόκκινο χαλί, ενώ όταν ρωτήθηκαν για το πώς νιώθουν για τις πρώτες εβδομάδες του έγγαμου βίου τους, απάντησαν:

Έχει τόση πολύ πλάκα. Να παντρεύεσαι την καλύτερή σου φίλη, είναι το πιο ωραίο!

Νιώθουμε ότι είμαστε σε ένα διαρκές πρώτο ραντεβού!

Keywords
Τυχαία Θέματα