Νέο ντοκιμαντέρ του HBO Max αναζητά απαντήσεις γύρω από τον μυστηριώδη θάνατο της Brittany Murphy

Η ζωή, η καριέρα και ο μυστηριώδης θάνατος σε ηλικία 32 ετών της ηθοποιού, Brittany Murphy είναι το θέμα του ντοκιμαντέρ «What Happened, Brittany Murphy?». H star αγαπημένων ταινιών όπως το “Clueless”, “8 Mile” και “Uptown Girls” και κορίτσι του Ashton Kutcher, πέθανε το 2009 από σοβαρή πνευμονία, αναιμία και «πολλαπλή δηλητηρίαση από φάρμακα» σύμφωνα με το ιατρικό πόρισμα.

View this post on Instagram

Η δημοσίευση

κοινοποιήθηκε από το χρήστη Brittany Murphy ♡ (@brittanymurphyofficialfanpage)

Η περίεργη συμπεριφορά της στα χρόνια πριν από το θάνατό της έχει εμπνεύσει αμέτρητες ιστορίες ταμπλόιντ και θεωρίες TikTok, μέχρι και το ότι το σπίτι που ζούσε ήταν…. στοιχειωμένο. Το ντοκιμαντέρ του HBO Max που χωρίζεται σε δύο μέρη, προβάλλει μεταξύ άλλων τη σχέση της ηθοποιού με τον σύζυγό της Άγγλο σεναριογράφο και σκηνοθέτη, Simon Monjack, ο οποίος πέθανε μυστηριωδώς λίγους μήνες μετά τη Murphy – και οι δύο έπασχαν από πνευμονία και σοβαρή αναιμία.

View this post on Instagram

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Brittany Murphy ♡ (@brittanymurphyofficialfanpage)

«Ο Σάιμον την πήρε μακριά» λέει συνεργάτης της στο τρέιλερ «φρόντισε να μην την πλησιάζει κανείς» προσθέτει. Επίσης γίνεται αναφορά σε ψέματα που φέρεται να έχει πει ο Monjack – ότι έβγαινε με την Elle Macpherson και τη Madonna, ότι είχε αναρρώσει από τελικό στάδιο του καρκίνου του εγκεφάλου – καθώς και στην παράνοιά του σχετικά με την παρακολούθηση του ίδιου και της συζύγου του από την κυβέρνηση των ΗΠΑ.


Η ηθοποιός Kathy Najimy, που πρωταγωνίστησε μαζί με τη αδικοχαμένη ηθοποιό στη σειρά κινουμένων σχεδίων «King of the Hill» αναφέρει στο τρέιλερ ότι ο Monjack εμφανίστηκε όταν η Brittany ήταν σε συναισθηματική πτώση, όταν έχασε αρκετό βάρος και άλλαξε το στυλ της για να ταιριάζει στο ιδεώδες του Hollywood.

View this post on Instagram

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Brittany Murphy ♡ (@brittanymurphyofficialfanpage)

Άλλο ένα μυστήριο της showbiz που δεν φαίνεται πως θα εξιχνιαστεί…

Keywords
Τυχαία Θέματα