Μόλις μάθαμε τη μοίρα της Samantha Jones στο νέο reboot του Sex and the city, και ναι, ζει και βασιλεύει

Καθώς η μέρα της πρεμιέρας του reboot του Sex and the City φτάνει, δεν παύουμε να αναρωτιόμαστε πως θα δικαιολογήσουν την απουσία της αγαπημένης μας Samantha και πως θα εξελιχθεί η νέα σειρά χωρίς τον πιπεράτο χαρακτήρα της. Νέα σειρά, πολύ σωστά, και το δικαιολογούν υποστηρίζοντας ότι δεν πρόκειται για το ίδιο story. Ναι μεν βασίζεται στους ίδιους χαρακτήρες και στο παρελθόν τους αλλά συμβαίνει στο τώρα (τόσο σημερινό που διαθέτει και λογαριασμό στο Instagram) και ονομάζεται And Just like That…, όχι Sex and the City.

@instyle.com

Βέβαια μια τόσο ηχηρή απουσία όπως αυτή της Samantha Jones δεν θα μπορούσε να μην δικαιολογηθεί με κάποιον τρόπο. Ευτυχώς της έδωσαν ένα happy end και δεν την «σκότωσαν». Σύμφωνα με την Daily Mail, η Samantha ζει και βασιλεύει. Μάλιστα, ο χαρακτήρας της μετακόμισε στο Λονδίνο όπου ζει και διαπρέπει στον τομέα των δημοσίων σχέσεων.

«Δεν θα μπορούσαμε να έχουμε την Samantha να περιπλανιέται στην Νέα Υόρκη και να μην έχει επαφή με την υπόλοιπη παρέα. Δεν θα έβγαζε νόημα. Το να την στέλναμε στο Los Angeles δεν αποτελούσε πλέον επιλογή καθώς το είχαμε κάνει στην πρώτη ταινία, οπότε το να τοποθετήσουμε τον χαρακτήρα της στο Λονδίνο ήταν ο τέλειος τρόπος να την κρατήσουμε ζωντανή και να δικαιολογήσουμε την απουσία της», η πηγή αποκαλύπτει.

@eastvalleytribune

Η ίδια πηγή αναφέρει ότι «η Carrie είναι αυτή που περνάει δύσκολα χωρίς τη Samantha και προς το τέλος του And just Like That… θα δείτε την Carrie να προσφέρει ένα κλαδί ελιάς και να προσπαθεί να αναζωπυρώσει την φιλία».

Θα είναι μεταφορική αυτή η κίνηση, θα δούμε guest την Samantha στο τελευταίο επεισόδιο, ή προσπαθεί στ’ αλήθεια η Sarah Jessica Parker να τα βρει με την Kim Cattrall, κανείς δεν ξέρει. Εμείς πάντως ξέρουμε ότι οι αναφορές στη Samantha θα είναι πολλές και ο χαρακτήρας της θα μας λείψει.

@terra

Keywords
Τυχαία Θέματα