Μαντόνα κατά Τραμπ: «Είναι ναζί και ψυχοπαθής»

10:22 30/6/2020 - Πηγή: InStyle

Ξέσπασε κατά του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ η Μαντόνα με αφορμή ομιλία του στην Οκλαχόμα στην οποία μεταξύ άλλων υποστήριξε ότι πρέπει να μειωθούν τα τεστ διάγνωσης του κορωνοϊού και ότι πρέπει να φυλακίζονται ένα έτος όσοι καίνε την σημαία των ΗΠΑ.

Η «βασίλισσα της ποπ» έκανε μια ανάρτηση στο Instagram, εξαπολύοντας για άλλη μια φορά επίθεση εναντίον του Τραμπ, ο οποίος διανύει την προεκλογική του περίοδο, κάνοντας αναφορά στις ρατσιστικές πεποιθήσεις

του Αμερικανού προέδρου και χαρακτηρίζοντάς τον «ναζί» και «ψυχοπαθή».

Αφορμή; Τα όσα είπε ο πρόεδρος των ΗΠΑ στην προεκλογική εταιρεία-φιάσκο στην Τάλσα της Οκλαχόμα σχετικά με την επιβράδυνση των τεστ για κορωνοϊό, ενώ στην εμπρηστική ανάρτησή της περιέλαβε και την υπόθεση Τζορτζ Φλόιντ.

«Θα διάλεγα τον κοιμισμένο Τζο Μπάιντεν οποιαδήποτε στιγμή, παρά αυτόν τον λευκό ρατσιστή. Ένας ναζί, ένας ψυχοπαθής βρίσκεται στον Λευκό Οίκο.

Ώρα να ξυπνήσετε. Ας κάνουμε ένα νόμο να μπαίνει τη φυλακή για ένα χρόνο όποιος καίει την αμερικανική σημαία, αλλά να μην υπάρξει καμία αλλαγή και καμία συνέπεια για τους αστυνομικούς που πυροβολούν και σκοτώνουν μαύρους».

Η Μαντόνα επέλεξε για την ανάρτησή της ένα βίντεο από την Washington Post με τα «καλύτερα» της ομιλίας Τραμπ από την Τάλσα.

«Ας κατεβάσουμε ρυθμούς στα τεστ για Covid στην Αμερική γιατί ο αριθμός των θετικών μεγαλώνει σε τέτοιο βαθμό που δεν μπορεί να τον διαχειριστεί ο Τραμπ…

View this post on Instagram

Lets slow down testing of Covid in America because the numbers of people testing positive are getting too high for Trump to deal with………. And lets make it a law for anyone who burns the flag to go to jail for one year but lets have no law or reform or consequences put in place for Police officers who shoot and kill black victims for no reason!! Finally- Trump is upset about George Washingtons image being desecrated even though George Washington owned Slaves!! Ill take Sleepy Joe Biden any day over this White Supremacist Aka/ Nazi Aka Sociopath thats in The WHITE HOUSE! Time to Wake Up. #vote #biden #nojusticenopeace #blacklivesmatter

A post shared by Madonna (@madonna) on Jun 22, 2020 at 5:46pm PDT

Και ας κάνουμε έναν νόμο να μπαίνει στη φυλακή για έναν χρόνο όποιος καίει τη σημαία αλλά να μην υπάρξει καμία αλλαγή και καμία συνέπεια για τους αστυνομικούς που πυροβολούν και σκοτώνουν μαύρους χωρίς λόγο» γράφει επίσης η Μαντόνα στην ανάρτησή της στο Instagram.

Διαβάστε περισσότερα θέματα στο Fortunegreece.com

Keywords
Τυχαία Θέματα