Κάτια Δέδε: Το μοντέλο, φωτογράφος και Ιnfluencer αποκωδικοποιεί τα body goals της

Μπορεί να την κέρδισε το modeling, ωστόσο η Κάτια ήταν πάντα αθλητικός τύπος. «Η πρώτη μου ανάμνηση από τη γυμναστική είναι στο Δημοτικό. Σε ένα scouting για υποψήφιους αθλητές στίβου, αποδείχθηκα πολύ καλή στο άλμα εις μήκος. Τώρα πια κάνω τρέξιμο και γρήγορο περπάτημα. Ο στόχος μου είναι πάντα τα 5 χλμ. Μου αρέσει να πηγαίνω πάντα νωρίς το πρωί, πριν ξεκινήσουν οι καθημερινές μου υποχρεώσεις. Εκτός του ότι κάνω καλό στο σώμα μου και τον οργανισμό μου, με βοηθά να ξεκινάω την ημέρα μου γεμάτη ενέργεια. Το κίνητρό μου είναι κυρίως ψυχολογικό. Μου φτιάχνει τη διάθεση».

Όπως στη γυμναστική, έτσι και στη διατροφή η Κάτια αποφεύγει τις υπερβολές. «Μου αρέσει πάρα πολύ το φαγητό. Δεν μπορώ να αντισταθώ στα αλμυρά, αλλά για καλή μου τύχη δεν τρελαίνομαι τόσο με τα γλυκά. Έχω αποκλείσει όμως από τη διατροφή μου τα ζυμαρικά και όταν θελήσω να φάω κάτι τέτοιο, θα προτιμήσω εκείνα που είναι φτιαγμένα από γλυκοπατάτα ή ρύζι. Καταλαβαίνω αμέσως ποιες τροφές προσφέρουν κάτι ουσιαστικό στον οργανισμό μου και στην ενέργειά μου και ποιες με επιβαρύνουν. Δεν κάνω overeating γιατί πιστεύω ότι παίζει μεγάλο ρόλο η ποσότητα του φαγητού, αλλά και η ταχύτητα με την οποία τρώμε».

«Το πολυτιμότερο μυστικό για ευεξία είναι το νερό. Βοηθάει τον οργανισμό με αμέτρητους τρόπους»

Το modeling έχει βοηθήσει σε αυτή την πειθαρχία: «Όταν έχεις ένα συμβόλαιο που σε αναγκάζει να μένεις για μεγάλα χρονικά διαστήματα σε ξένες χώρες, όπως η Κίνα και η Μέση Ανατολή, πρέπει να είσαι πολύ προσεκτική με τη διατροφή σου. Το size σου πρέπει να είναι συγκεκριμένο, την ίδια στιγμή που οι διατροφική κουλτούρα της κάθε χώρας αυξάνει το βαθμό δυσκολίας. Τώρα πια, δεν με ενδιαφέρει τι γράφει η ζυγαριά. Με ενδιαφέρει να έχω ένα υγιές και δυνατό σώμα. Κάθε γυναίκα αντιμετωπίζει ανασφάλειες, όσο καλλίγραμμο και αν είναι το σώμα της, ειδικά σε ένα καιρό που όλα γύρω μας μοιάζουν τέλεια. Δεν θα έκανα ποτέ αφαγία για να αδυνατίσω. Κάνω όμως γυμναστική, θρέφομαι σωστά και αποδέχομαι τον εαυτό μου όπως είναι».

Keywords
Τυχαία Θέματα