Η Βίκυ Σταυροπούλου και η Parabita περνούν το δικό τους μήνυμα φέτος τα Χριστούγεννα

08:33 3/12/2020 - Πηγή: InStyle
1/3 2/3 3/3

Τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι πρωτόγνωρα και διαφορετικά για όλους τους ανθρώπους. Στη δεύτερη capsule συλλογή VickyΧParabita – The Christmas Collection, η Βίκυ Σταυροπούλου, με την αισιόδοξη στάση της απέναντι στη ζωή μας προτρέπει να αντισταθούμε στις δύσκολες συνθήκες, να κρατάμε το ηθικό ψηλά και να φτιάχνουμε τις δικές μας ιδανικές συνθήκες για να περάσουμε όμορφες γιορτινές στγμές με τους δικούς μας ανθρώπους, στη θαλπωρή του σπιτιού μας!

Η

δεύτερη συλλογή VickyXParabita – The Christmas Collection ικανοποιεί τις ανάγκες των σύγχρονων γυναικών για άνεση και λειτουργικότητα και αποτελείται από ευκολοφόρετα άνετα ρούχα για το σπίτι (homewear), μέχρι κλασικά αγαπημένα αλλά και πιο βραδυνά κομμάτια που μπορούν να φορεθούν τις γιορτινές ημέρες στο σπίτι με τους αγαπημένους μας. Γιατί ακόμα και αν μένουμε σπίτι, θέλουμε να είμαστε όμορφες και αισιόδοξες.

Η χρωματική παλέτα της συλλογής Vicky X Parabita – The Christmas Collection κινείται σε ουδέτερους τόνους και ζεστές γήινες αποχρώσεις (μπεζ, μόκα, καφέ, καμηλό, χάλκινο), δίνοντας μία διακριτική λάμψη και πολυτέλεια, ενώ δε λείπει το λεοπάρ print, οι παγιέτες, η μουσελίνα και οι σατέν λεπτομέρειες.

Οι απαλές και μαλακές υφές, τα πλεκτά υφάσματα και οι άνετες σιλουέτες αγκαλιάζουν το γυναικείο σώμα, ενώ ταυτόχρονα το αναδεικνύουν. Οι τάσεις της φετινής σεζόν για loungewear και co-ords περιλαμβάνονται στη συλλογή VickyXParabita – The Christmas Collection, καθώς και mix & match επιλογές για όλες τις περιστάσεις, εντός και εκτός του σπιτιού. Φυσικά, δεν λείπει το άνετο layering με ζεστά πλεκτά cardi και oversized παλτό.

Μπες στη συζήτηση στα social media και παρακολούθησε backstage υλικό αλλά και videos με πρωταγωνίστρια τη Βίκυ Σταυροπούλου.

Facebook: https://www.facebook.com/Parabitacom/Instagram: @parabitacomYoutube: Parabita channel

Φωτογράφος: Πάνος Γιαννακόπουλος

Styling: Κατερίνα Παπανικολάου

Make Up Artist: Δημήτρης Δημητρούλης

Hairstyling: Συνεργασία Go_beautytogo και Οι επί κεφαλής

Keywords
Τυχαία Θέματα