Η πρώτη prêt-à-porter A/W 19-20 του Βασίλη Ζούλια μας κάνει να ανυπομονούμε για τη νέα σεζόν

18:32 30/7/2019 - Πηγή: InStyle
1/19 2/19 3/19 4/19 5/19 6/19 7/19 8/19 9/19 10/19 11/19 12/19 13/19 14/19 15/19 16/19 17/19 18/19 19/19

Ρομαντισμός, γοητεία, ανεπιτήδευτη κομψότητα και θηλυκότητα στην καθημερινότητα κάθε γυναίκας. Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά στοιχεία της πρώτης prêt-à-porter συλλογής Maison Zoulias Verouska AW19-20, η οποία έχει ως στόχο να αναδείξει την καλύτερη πλευρά κάθε γυναίκας. Η συλλογή αποτελείται από ready to wear δημιουργίες σε προσιτές τιμές, οι οποίες πρόκειται να γίνουν τα όπλα για κάθε γυναίκα που θέλει να είναι κομψή κάθε στιγμή της ημέρας όσο γεμάτο και αν είναι το πρόγραμμα της.

Η

συλλογή Maison Zoulias Verouska μάλιστα χωρίζεται σε τρεις κατηγορίες. Κάθε μία είναι ιδανική και για διαφορετική περίσταση.

Day

Δημιουργίες που είναι ιδανικές για το γραφείο έχουν σχεδιαστή από τον Βασίλη Ζούλια, έχοντας ως στόχο να αναδείξουν τον δυναμισμό, τη γοητεία και τη θηλυκότητα κάθε γυναίκας. Σακάκια σε αποχρώσεις του μπλε και του πράσινου, tailor made παντελόνια, ημίπαλτα, φορέματα, φούστες και κοστούμια θα μας βοηθήσουν να δημιουργήσουμε μία ολοκληρωμένη χειμερινή γκαρνταρόμπα για το γραφείο.

Cocktail

Τα cocktail dresses είναι σίγουρα οι δημιουργίες – σύμβολα του Maison Zoulias. Φέτος και στην πρώτη prêt-à-porter συλλογή, τα cocktail φορέματα του σχεδιαστή έχουν μία 50s αισθητική και διαθέτουν όλα τα στοιχεία που έχουν κάνει τις δημιουργίες του Βασίλη Ζούλια τόσο διάσημες. Τονίζουν τις γυναικείες καμπύλες, έχουν sexy chic ανοίγματα, ενώ το midi μήκος τους είναι ιδανικό για όλες μας. Ιδανικοί «συνοδοί» τους;  Τα κομψά μαντό και οι οικολογικές γούνες.

Weekend

Τέλος, ο σχεδιαστής μας προσφέρει μία μεγάλη ποικιλία από δημιουργίες που είναι ιδανικές για τις εξορμήσεις του Σαββατοκύριακου το φθινόπωρο και τον χειμώνα. Tailor made παντελόνια, παλτό που θα μας κρατούν ζεστές, deux pieces σύνολα σε γήινες, off white, γκρι και μαύρες αποχρώσεις είναι σίγουρο πως θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε. Και φυσικά, τα καρό μοτίβα, που θα προσφέρουν ένα classic αέρα στις εμφανίσεις σας.

Η σειρά Maison Zoulias  Verouska διατίθεται ήδη σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα αλλα και στο εξωτερικό: Νέα Υόρκη, Ιαπωνία, Ιταλία και Ντόχα.

Για περισσότερες πληροφορίες: vassiliszoulias.com

Keywords
Τυχαία Θέματα
êt-à-porter AW 19-20, Βασίλη Ζούλια,êt-à-porter AW 19-20, vasili zoulia