Η νέα beachwear και swimwear συλλογή της Oysho μας κάνει να ονειρευόμαστε τις καλοκαιρινές διακοπές

12:52 27/4/2020 - Πηγή: InStyle

Η σειρά beachwear συμβαδίζει με τις τάσεις μόδας της σεζόν με νέα σχέδια όπως οι σατινέ φούστες και μίντι τουνίκ, μαζί με τα φορέματα με μανίκια baloon. Οι μπλούζες και οι πουκαμίσες, οι πιο βασικές με ριπ ή με βολάν, ολοκληρώνουν τις στυλιστικές επιλογές με ψηλόμεσα παντελόνια σε στυλ palazzo ή ίσια με τελειώματα στους αστραγάλους.

@Oysho@Oysho

Όλη η κολεξιόν ξεχωρίζει από τα διάφορα εμπριμέ της, από τα animal print,

τα λουλούδια και τα πουά σε διάφορα μεγέθη μέχρι τα color block σε διάφορες αποχρώσεις της χρωματικής παλέτας.

Όσον αφορά τα υφάσματα, τα περισσότερα ενδύματα ανήκουν στην κολεξιόν Join Life και έχουν κατασκευαστεί με βιώσιμες πρώτες ύλες όπως το οργανικό βαμβάκι, το ευρωπαϊκό λινό και η βισκόζη EcoveroTM®.

@Oysho@Oysho@Oysho

Για να ολοκληρώσετε το look, η Oysho προτείνει από την κολεξιόν της swimwear ολόσωμα ψηλοκάβαλα μαγιό, τρικίνι με έναν ώμο και πέτρες στην τιράντα και μπικίνι με βολάν ή φιόγκους με τοπ με τετράγωνο ντεκολτέ ή με τονισμένη μπανέλα. Επίσης, έχει νέα μοντέλα σλιπ V shaper και μπραζίλιαν με laser cut. Σχέδια που συνυπάρχουν με νέα μοτίβα όπως το λουλούδι ζακάρ, τα πουά ή οι ναυτικές ρίγες, σε μία γκάμα χρωμάτων από μαύρτο ως το λευκό και στις πιο τροπικές αποχρώσεις όπως το πράσινο, το πορτοκαλί ή το κίτρινο.

@Oysho@Oysho

Η κολεξιόν swimwear υπάρχει επίσης στην πλειοψηφία της στη σειρά προϊόντων Join Life, αφού αποτελείται από ανακυκλωμένο πολυαμίδιο, που προέρχεται από παλιά δίχτυα αλιείας, μοκέτες ή ρετάλια παραγωγής και ανακυκλωμένο πολυεστέρα που παράγεται από την ανακύκλωση μεταχειρισμένων πλαστικών μπουκαλιών.

@Oysho@Oysho@Oysho

Keywords
Τυχαία Θέματα
Oysho,