Η Sharon Stone: “Έχασα τα μισά μου χρήματα – Δεν είναι εύκολη στιγμή”

11:23 18/3/2023 - Πηγή: InStyle

H Sharon Stone αισθάνεται τις οικονομικές επιπτώσεις του συνεχιζόμενου τραπεζικού έπους.

H 65χρονη σταρ, σε μια δακρύβρεχτη ομιλία σε φιλανθρωπικό γκαλά στο Μπέβερλι Χιλς, δήλωσε ότι “έχασα τα μισά μου χρήματα σε αυτό το τραπεζικό θέμα”, αναφερόμενη προφανώς σε δύο μεγάλες τραπεζικές χρεοκοπίες, αλλά παρ’ όλα αυτά σκόπευε να κόψει μια επιταγή για το Ταμείο Έρευνας για τον Καρκίνο των Γυναικών.

“Και αυτή τη στιγμή, αυτό είναι επίσης θάρρος“, είπε. “Επειδή ξέρω τι συμβαίνει. Μόλις έχασα

τα μισά από τα χρήματά μου σε αυτό το τραπεζικό θέμα, και αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είμαι εδώ. Ο αδελφός μου μόλις πέθανε και αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είμαι εδώ. Αυτή δεν είναι μια εύκολη στιγμή για κανέναν μας.”

“Αυτή είναι μια δύσκολη στιγμή στον κόσμο, αλλά σας λέω κάτι, δεν πρόκειται να μου πει κάποιος πολιτικός τι μπορώ και τι δεν μπορώ να κάνω, τι μπορώ και τι δεν μπορώ να ζήσω και ποια είναι η αξία της ζωής μου και ποια όχι. Οπότε σηκωθείτε όρθιοι. Σηκωθείτε και πείτε τι αξίζετε, σας προκαλώ. Αυτό είναι το θάρρος“, πρόσθεσε η Stone.

Αν και δεν διευκρίνισε τι εννοεί με τον όρο “τραπεζικό πράγμα”, η δήλωσή της έρχεται μετά τις δύο από τις τρεις μεγαλύτερες χρεοκοπίες τραπεζών στην ιστορία της χώρας – μετά τη Washington Mutual το 2008 – που έλαβαν χώρα το περασμένο Σαββατοκύριακο μέσα σε διάστημα 48 ωρών.

Sharon Stone was a vision at The Women’s Cancer Research Fund’s An Unforgettable Evening Benefit Gala 2023 https://t.co/mITi6DB2xG

— TooFab (@TooFab) March 17, 2023

Η Stone, η οποία τιμήθηκε με το βραβείο θάρρους στο An Unforgettable Evening για την υποστήριξή της στην έρευνα για τον καρκίνο του μαστού, δήλωσε στο People στο κόκκινο χαλί ότι μετά την αφαίρεση καλοήθων όγκων από το στήθος της το 2001, από τότε έκανε άλλη μια επέμβαση για την αφαίρεση ιστού από το στήθος της.

Keywords
Τυχαία Θέματα