Η Salma Hayek επέλεξε κοσμήματα από τον οίκο Boucheron για την βράβευσή της στις Κάννες

15:05 13/7/2021 - Πηγή: InStyle

Με αφορμή το 74ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών και του δείπνου Kering Women In Motion, η influencer, Nour Arida, μία από τις πρέσβειρες του γαλλικού οίκου Boucheron, επέλεξε να λάμψει με τα κοσμήματα του maison και συγκεκριμένα με ένα κολιέ από τη συλλογή «High Jewellery», σε λευκό χρυσό και διαμάντια. Το highlight ωστόσο της βραδιάς δεν ήταν αυτό…

Courtesy Boucheron

Ο πρόεδρος του προγράμματος Kering, François-Henri Pinault κρατούσε μυστικό από τη σύζυγό του Salma Hayek,

την βράβευσή της με το βραβείο Women in Motion. Το πρόγραμμα από το 2015 και σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Καννών, τιμά μια γυναίκα κάθε χρόνο για την συνεισφορά της στο σινεμά, τόσο μπροστά, όσο και πίσω από την κάμερα.

Courtesy Boucheron

«Είμαι πολύ μεγάλη. Είμαι 54. Προέρχομαι από μια γενιά όπου έπρεπε να διαλέξεις. Εάν αποφάσιζες να αγκαλιάσεις την ομορφιά σου, δεν πρόκειται κανείς να σε λάμβανε σοβαρά υπόψη. Είτε έπρεπε να είσαι όμορφη, είτε να προσπαθήσεις να φαίνεσαι άσχημη και να κρύψεις το στήθος σου», είπε σαρκαστικά η Hayek στην απονομή της, μέσα στο εντυπωσιακό ντεκολτέ του φορέματος Gucci που σίγουρα δεν έκρυβε τα πλούσια προσόντα της.

Courtesy Boucheron

H Salma επέλεξε να φορέσει τα σκουλαρίκια «Opalescence», του Boucheron με διαμάντια σε ροζ χρυσό και το δαχτυλίδι «Holographique» 4,61 καρατίων. Αυτό το σετ είναι μέρος της συλλογής «Carte Blanche, Holographique High Jewellery» που παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας Haute Couture στο Παρίσι.

Με την ευκαιρία του δείπνου Kering, τις δημιουργίες του γαλλικού οίκου επέλεξαν επίσης οι Mati Diop, Tonya Lewis-Lee, Elsa Zylberstein, Nicolas Maury και Matthew Postlethwaite.

Courtesy Boucheron

Η γαλλίδα ηθοποιός, Mati Diop διάλεξε τα κρεμαστά σκουλαρίκια «Vendôme», σε λευκό χρυσό και διακοσμημένα με διαμάντια, ενώ η αμερικανίδα παραγωγός ταινιών, Elsa Zylberstein επέλεξε να φορέσει τα σκουλαρίκια μενταγιόν «Lavallière Diamants», από τη συλλογή «Histoire de Style», το βραχιόλι «Quatre» και το δαχτυλίδι «Quatre Radian» που είναι διακοσμημένα με διαμάντια και λευκόχρυσο.

Courtesy BoucheronΟ ηθοποιός Nicolas Maury με σκουλαρίκια και δαχτυλίδι «Battement d’Ailes» της συλλογής «Contemplation»/Courtesy BoucheronΗ ηθοποιός Tonya Lewis-Lee με το Holographique collier της συλλογής «Carte Blanche, Holographique»/Courtesy BoucheronΟ βρετανός ηθοποιός, Matthew Postlethwaite αποφάσισε να φορέσει το ρολόι Reflet και το δαχτυλίδι Quatre Radiant Edition στολισμένο με διαμάντια και λευκό χρυσό/Courtesy Boucheron

Keywords
Τυχαία Θέματα