Η Rihanna φωτογραφήθηκε με το πιο ιδιαίτερο date night look

10:01 24/1/2022 - Πηγή: InStyle

Η Rihanna φόρεσε το ιδανικό σύνολο για την έξοδό της με τον A$AP Rocky.

Η διάσημη τραγουδίστρια και επιχειρηματίας ξεκίνησε να είναι επισήμως μαζί με τον επιτυχημένο ράπερ τον Μάιο του 2019. Ο A$AP Rocky είχε επιβεβαιώσει τότε τη σχέση τους κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξής του για γνωστό περιοδικό. Την είχε αποκαλέσει μάλιστα “γυναίκα του” και “αγάπη της ζωής του”. Περιττό να πούμε ότι οι θαυμαστές τους είχαν ενθουσιαστεί

και η χαρούμενη είδηση είχε κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Πρόσφατα το ζευγάρι εντοπίστηκε από τους paparazzi και έκλεψαν τις εντυπώσεις.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rihanna’s Updates (@rihannas_updates)

Απαθανατίστηκαν από τον φωτογραφικό φακό, ύστερα από ρομαντικό δείπνο τους στην πολυσύχναστη Νέα Υόρκη. Στις εικόνες που κυκλοφόρησαν βλέπουμε τη Rihanna ντυμένη με ένα πολύ ιδιαίτερο outfit, από το οποίο όμως λείπει ένα βασικό κομμάτι: το παντελόνι. Αυτή δεν πρόκειται για την πρώτη φορά που η 33χρονη διασημότητα παίρνει στιλιστικό ρίσκο, καθώς της αρέσει να είναι τολμηρή όσον αφορά τη μόδα. Επέλεξε ένα κόκκινο puffer μπουφάν, oversized jersey και ένα ζευγάρι μαύρα ψηλοτάκουνα σανδάλια. Τα συνδύασε με Miu Miu γάντια, διαμαντένια σκουλαρίκια και ένα baseball καπέλο που είχε πάνω του το γράμμα R.

Ο σύντροφός της ήταν εξίσου στιλάτος, διαλέγοντας και αυτός με τη σειρά του statement pieces. Φόρεσε μια μπεζ γούνα, σκούρα ρούχα και chunky μπότες. Ολοκλήρωσε το ντύσιμό του με ένα λευκό καπέλο και γαλάζια γάντια. Από τις φωτογραφίες καταλαβαίνουμε ότι αποτελούν ένα celebrity couple που τραβάει πάντοτε όλα τα βλέμματα πάνω του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη beba (ғᴀɴ ᴀᴄᴄᴏᴜɴᴛ) (@rihannakillah)

Keywords
Τυχαία Θέματα