Η Kourtney Kardashian και ο Travis Barker αρραβωνιάστηκαν!

Η Kourtney Kardashian και ο Travis Barker αποτελούν το It-couple του 2021. Ξεκίνησαν να είναι μαζί στις αρχές του έτους και από τότε είναι αχώριστοι. Από τα red carpet looks τους έως και τις ρομαντικές διακοπές τους στην Ευρώπη, έχουν τραβήξει την προσοχή όλων μας. Τώρα λοιπόν αποφάσισαν να πάνε την σχέση τους ένα βήμα παραπέρα και… αρραβωνιάστηκαν!

Η Lady Gaga φόρεσε ένα boa φτιαγμένο από… χαρτονομίσματα

View this post on Instagram

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kourtney Kardashian (@kourtneykardash)

Σύμφωνα με το TMZ, το οποίο μετέδωσε πρώτο τα χαρμόσυνα νέα, ο Barker έκανε την πρόταση γάμου σε παραλιακό ξενοδοχείο στην California. Είχε μάλιστα τοποθετήσει μια ανθοσύνθεση από κόκκινα τριαντάφυλλα στην αμμουδιά, προτού παρουσιάσει το εντυπωσιακό δαχτυλίδι. Όπως ήταν αναμενόμενο, η Kourtney δέχτηκε με μεγάλη χαρά και από τότε πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Η αγάπη που τρέφουν ο ένας για τον άλλον δεν μπορεί να κρυφτεί.

Date night: 6 outfits από τους celebrities για το ραντεβού σας

View this post on Instagram

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kourtney Kardashian (@kourtneykardash)

Η 42χρονη διασημότητα δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μερικές εικόνες από αυτή τη γλυκιά στιγμή. Στα στιγμιότυπα τους βλέπουμε σφιχτά αγκαλιασμένους σε ένα ειδυλλιακό τοπίο. “Για πάντα” έγραψε στην περιγραφή της και τάγκαρε τον σύντροφό της. Αυτή είναι η πρώτη φορά που η Kardashian αρραβωνιάζεται, διότι δεν είχε επισημοποιήσει ποτέ την σχέση της με τον πατέρα των τριών παιδιών της Scott Disick. Απέκτησαν μαζί τον 11χρονο Mason, την 9χρονη Penelope και τον 6χρονο Reigh.

Sean Penn-Leila George: Παίρνουν διαζύγιο μετά από έναν χρόνο γάμου

View this post on Instagram

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cosmopolitan Middle East (@cosmomiddleeast)

Keywords
Τυχαία Θέματα