Η Kisten Dunst λέει «ναι» στις curtain αφέλειες και θα σας πείσει να τις τολμήσετε κι εσείς

09:09 22/8/2019 - Πηγή: InStyle

Αν πηγαίνατε σχολείο κατά τη διάρκεια των 00s, τότε κατά πάσα πιθανότητα η Kirsten Dunst πρωταγωνιστούσε στην αγαπημένη σας ταινία. Από την ταινία The Virgin Suicides μέχρι την ταινία Bring It On, οπουδήποτε εμφανιζόταν γινόταν επιτυχία. Ακριβώς για αυτό χαρήκαμε λίγο παραπάνω όταν ακούσαμε πως η Kirsten επιστρέφει δυναμικά στο χώρο της υποκριτικής, αναλαμβάνοντας τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα

σειρά On Becoming a God in Central Florida. Οκ και επειδή τα μαλλιά της είναι πάντα τέλεια και η «επιστροφή» της σημαίνει πως θα τα βλέπουμε πιο συχνά.

Η ίδια το τελευταίο διάστημα διατηρεί το ίδιο κούρεμα και μας δίνει έμπνευση –και κουράγιο- να το υιοθετήσουμε και εμείς. Μιλάμε φυσικά για τις μακριές αφέλειες σε στιλ curtain (ναι, λέγονται έτσι επειδή μοιάζουν κυριολεκτικά με κουρτινάκια), οι οποίες μπορούν να δείξουν τόσο ροκ και edgy, όσο ρομαντικές και σοφιστικέ.

1/3 Instagram @owengould 2/3 Instagram @owengould 3/3 Instagram @owengould

Δείτε παραπάνω τις πιο πρόσφατες εμφανίσεις της και πώς επέλεξε να χτενίσει τις curtain αφέλειες της και έπειτα κλείστε ραντεβού στο κομμωτήριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ10+1 beauty looks της Millie Bobby Brown που θα θέλετε να αντιγράψετε

Keywords
Τυχαία Θέματα