Η Katie Holmes φόρεσε ήδη τις cowboy boots της! Εσείς;

09:24 30/9/2021 - Πηγή: InStyle

Το φθινόπωρο είναι η ιδανική στιγμή, για να δοκιμάσετε μια νέα εμφάνιση για την εποχή.

Η Carrie Bradshaw φόρεσε την φθινοπωρινή καμπαρντίνα με τον πιο updated τρόπο


Και η Katie Holmes το έχει ήδη τολμήσει. Αντί, λοιπόν, να επιλέξει ένα ακόμη ζευγάρι mules, που τόσο φορέσαμε όλες μας το καλοκαίρι, η ηθοποιός που είναι always in fashion,

φωτογραφήθηκε στους δρόμους της Νέας Υόρκης με ένα ζευγάρι μαύρες cowboy boots. Οι συγκεκριμένες μπότες είναι κομψές και διαχρονικές και μπορούν να φορεθούν σχεδόν με τα πάντα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Michael Stewart (@thestewartofny)


Αυτό όμως που κάνει τις μπότες της Katie πραγματικά να ξεχωρίζουν, είναι η pointe μύτη τους και το chunky χοντρό τακούνι τους, που τους δίνει έναν εκλεπτυσμένο και ευέλικτο χαρακτήρα. Η ίδια η Holmes τις συνδύασε με ένα απλό κλασικό λευκό t-shirt και ένα denim σε ίσια γραμμή, ενώ η μεγάλη μαύρη τσάντα που επέλεξε είναι ιδανική για αυτό το minimal -yet chic- look.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katie Holmes (@she_holmes)


Και ενώ τις τελευταίες σεζόν οι statement μπότες φαίνεται να έχουν έρθει στο προσκήνιο -βλέπε τις combact boots και τις ψηλοτάκουνες εντυπωσιακές μπότες με glamorous υλικά- τα versatile κομμάτια της ντουλάπας μας είναι αυτά, στα οποία θα καταφεύγουμε πάντα.

Η Uma Thurman μίλησε για την έκτρωση που έκανε στην εφηβεία της και τάχθηκε ενάντια στον νέο νόμο της πολιτείας του Τέξας

Keywords
Τυχαία Θέματα