Η Ariana Grande πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια του οίκου Givenchy και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό

12:11 17/7/2019 - Πηγή: InStyle
1/9 Instagram @givenchyofficial 2/9 Instagram @givenchyofficial 3/9 Instagram @givenchyofficial 4/9 Instagram @givenchyofficial 5/9 Instagram @givenchyofficial 6/9 7/9 Instagram @givenchyofficial 8/9
Instagram @givenchyofficial 9/9 Instagram @givenchyofficial

Μία επίσκεψη στον Instagram λογαριασμό του οίκου Givenchy είναι αρκετή για να εντυπωσιαστούμε με τη νέα καμπάνια του οίκου για το Φθινόπωρο και τον Χειμώνα του 2019-2020. Με πρωταγωνίστρια την Ariana Grande και φωτογραφισμένη από τον Craig McDean, η ασπρόμαυρη αισθητική και η νέες δημιουργίες του οίκου μόδας κάνουν το αποτέλεσμα άκρως εντυπωσιακό.

Οι θηλυκές δημιουργίες που αντιπροσωπεύουν όλες τις αξίες του οίκου μόδας μέσα στο χρόνο, αλλά και τα πορτρέτα –τα οποία λάτρευε και ο Hubert de Givenchy- , τα οποία είναι πολύ σύγχρονα δημιούργησαν ένα πολύ φρέσκο αποτέλεσμα.

Η τραγουδίστρια φόρεσε ένα strict κοστούμι σε έντονη πράσινη απόχρωση, αλλά και ένα off the shoulder βραδινό σύνολο, ενώ η the Eden, η statement τσάντα του οίκου ήταν αυτή που έκλεψε τις εντυπώσεις. Ψάχνοντας το hashtag #Arivenchy στο Instagram μάλιστα μπορείτε να ανακαλύψετε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες της τραγουδίστριας.


Instafeed

Keywords
Τυχαία Θέματα