Γιορτή της Μητέρας: οι πιο ωραίες ιδέες δώρων για τη μαμά μας!

12:05 8/5/2021 - Πηγή: InStyle

Η Γιορτή της Μητέρας είναι μία ημέρα αναγνώρισης και χαράς για όλες τις μαμάδες του κόσμου και χρόνο με το χρόνο βλέπουμε να εκτιμάται όλο και περισσότερο ο ρόλος της μητέρας, και γενικότερα της γυναίκας, που αποτελεί, στις περισσότερες περιπτώσεις, τον πιο σημαντικό άνθρωπο στη ζωή μας.

Αυτή τη δύσκολη χρονιά, και μετά από ένα μεγάλο διάστημα που έχουμε οι περισσότεροι να δούμε από κοντά και να απολαύσουμε την παρέα και τη ζεστασιά της μητέρας μας, είναι μία καλή ευκαιρία να της κάνουμε ένα όμορφο δώρο και οι αγαπημένες

μας εταιρίες έχουν φροντίσει να μας βοηθήσουν σε αυτό.

Η εταιρία Swarovski δημιούργησε μία υπέροχη συλλογή κοσμημάτων, που βασίζεται στην συγκινητική φράση “είσαι το φως στη ζωή μου”. Μπορείτε λοιπόν, να της δωρίσετε ένα κομμάτι από τις σειρές Sunshine και North, που αποτελούνται από υπέροχα κλασικά κοσμήματα.

Minimal γραμμές διακοσμημένες με τα περίφημα κρύσταλλα του οίκου σε φίνες κοπές και κλασικές πέρλες, αναδεικνύουν κάθε σχέδιο των συλλογών σε ένα μοναδικό κομμάτι.

Swarowski.comSwarowski.comSwarowski.comSwarowski.com

Από την άλλη, τα δερμάτινα είδη και ιδιαίτερα οι τσάντες, είναι αδυναμία όλων των γυναικών. Χαρίστε στη μαμά σας μία δερμάτινη τσάντα Longchamp, αφού στη συλλογή της θα βρείτε όλες τις τσάντες που μπορεί να αγαπήσει μία μαμά: από μία μεσαίου μεγέθους shoulder bag έως μία άνετη crossbody τσάντα, η συλλογή του Γαλλικού label διαθέτει μοντέρνα και ταυτόχρονα διαχρονικά σχέδια για όλες τις ώρες.

Η filet bag της Longchamp είναι το νέο καλοκαιρινό It αξεσουάρ

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @longchamp

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @longchamp

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @longchamp

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @longchamp

Τέλος, εάν θέλετε να επιλέξετε για τη μαμά σας ένα εντυπωσιακό αξεσουάρ, ο οίκος Hermès διαθέτει μία τεράστια ποικιλία σε πορτοφόλια, lucky charms και καλλυντικά, που μπορούν να γίνουν το ιδανικό δώρο.

Τα καλοκαιρινά κραγιόν της Rouge Hermès θα σας εντυπωσιάσουν

Τα signature μεταξωτά μαντήλια του οίκου είναι μία πραγματική επένδυση για την γκαρνταρόμπα κάθε γυναίκας. Το γαλλικό luxury brand διέθεσε μάλιστα μία από τις πεπειραμένες πωλήτριες των καταστημάτων τους για να μας βοηθήσει να βρούμε το τέλειο δώρο, μέσα από ένα απολαυστικό βίντεο.

Keywords
Τυχαία Θέματα