Έτσι φορούν τις φούστες τους οι γυναίκες άνω των 50

Tα τελευταία χρόνια, παρακολουθούμε την μόδα να κάνει μια δυναμική στροφή στο inclusivity μέσα από την συμπερίληψη ατόμων όλων των ηλικιών, φυλών και φύλων. Στα πλαίσια αυτής της μαζικής κίνησης είδαμε γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας να προβάλλονται κατά κόρον μέσα από τη βιομηχανία της μόδας αλλάζοντας τις συνειδήσεις που θέλουν την ηλικιακή ωρίμανση να παίζει απαγορευτικό ρόλο στο παιχνίδι του styling.

Οι γυναίκες άνω των 50 σήμερα αποδεικνύουν ξανά και ξανά ότι το στιλ δεν έχει ηλικία. Αντίθετα, καθώς μεγαλώνουν και γνωρίζουν καλύτερα τον εαυτό τους παίζουν ένα ακόμα πιο απολαυστικό παιχνίδι

με το στιλ τους. Έχουν αρχίσει μάλιστα να αποκτούν περισσότερη επιρροή και τελικά να διαμορφώνουν ένα σημαντικό μέρος της αγοράς.

Γι’ αυτό μας αρέσει να ανατρέχουμε στους Instagram λογαριασμούς τους για έμπνευση. Aναρωτηθήκαμε λοιπόν πώς φορούν εκείνες τις φούστες τους τον χειμώνα.

fashion insiders αγαπούν την άνεση, αλλά δεν αφήνουν εκτός παιχνιδιού την θηλυκότητα. Έτσι, προτιμούν τις μίντι φούστες τις οποίες συνδυάζουν με τα πιο άνετα ζευγάρια μπότες.

Κομψές και ευέλικτες οι μίντι έχουν σχεδιαστεί για να συνδυάζονται με τα πάντα -από πουλόβερ, blazers, μέχρι και φούτερ! Οι ίδιες οι γυναίκες άνω των 50 γνωρίζουν καλά την αξία ενός κλασικού συνδυασμού στην γκαρνταρόμπα τους. Το συγκεκριμένο combo εξασφαλίζει ζεστασιά τις κρύες ημέρες και ταυτόχρονα ασυναγώνιστα κομψό στιλ που αποπνέει feminine vibes.

Δεν διστάζουν να παίξουν με τα μήκη της φούστας αλλά και το ύψος του τακουνιού στις μπότες τους. Από άνετες και μοντέρνες combat boots, knee high με μέτριο τακούνι αλλά και cowboy.

Δείτε παρακάτω πώς συνδυάζουν τις φούστες τους.

Slip skirt με cardigan View this post on Instagram

A post shared by Pilar De Arce (@pilardearce)

Με puffer με χρώμα View this post on Instagram

A post shared by Grece Ghanem (@greceghanem)

Με καμπαρντίνα View this post on Instagram

A post shared by Renia Jaz (@venswifestyle)

Φούστα με σκίσιμο και πανωφόρι με ζώνη View this post on Instagram

A post shared by █ A Stylish Age █ (@violeta.zuvela)

Denim φούστα και δερμάτινο τζάκετ View this post on Instagram

A post shared by THE GLOW GIRL (@melissameyers)

Φούστα και μπότες: Ο πιο επίκαιρος συνδυασμός που βλέπουμε παντού

Keywords
Τυχαία Θέματα