Εορταστικό InStyle, Hulk Μέρος Β’, People και TV Εθνος στο Εθνος της Κυριακής (8/12)

14:43 6/12/2019 - Πηγή: InStyle

Μη χάσετε με το ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ το Χριστουγεννιάτικο InStyle.

Η Χριστίνα Μπόμπα κερδίζει τις εντυπώσεις και αποδεικνύει ότι κάθε εγχείρημα στη ζωή θέλει χρόνο και δεξιότητες, κάτι που σίγουρα διαθέτει. Ακόμα, CHRISTMAS GIFT TIME: Ο πιο ενημερωμένος οδηγός αγοράς για την εορταστική περίοδο.


HULK «Καταιγίδα» μέρος Β

Από τα βάθη του ωκεανού διαλύοντας τα πάντα, από καρχαρίες μέχρι γιγάντια καλαμάρια, έρχεται ο Χαλκ. Μια ιστορία από τα νιάτα του Μπρους Μπάνερ,

κρυμμένη για πολύ καιρό, έρχεται στην επιφάνεια με πιθανές επιπλοκές για το μέλλον, και τώρα ο Χαλκ βρίσκεται σ’ ένα παράξενο νησί, το οποίο κατοικείται από αρκετά δύσμοιρα θύματα… και κάποια απροσδόκητα τέρατα.

Συγκεντρωτική έκδοση των τευχών #77-78 από το Incredible Hulk. Κείμενο από τον Peter David (Captain Marvel) και σχέδιο από τους Lee Weeks (Wolverine/Punisher) και Jae Lee (Hulk/Thing: Hard Knocks).


Ακόμα, όπως κάθε Κυριακή:

Το PEOPLE με εξώφυλλο τον Νίκο Κοκλώνη. Η αυτοκριτική του για την πρώτη σεζόν στο Celebrity Travel, οι λεπτομέρειες για το «Just the 2 of Us» που θα κάνει πρεμιέρα στο Open, η άγνωστη πρόταση που είχε δεχτεί για να παρουσιάσει εκπομπή με τη Σάσα Σταμάτη και την Κατερίνα Ζαρίφη και η επεισοδιακή γνωριμία του με την Άντζελα Δημητρίου.

To TV ΕΘΝΟΣ με συνεντεύξεις, παρασκήνια και όλα όσα συμβαίνουν στην ελληνική τηλεόραση

Keywords
Τυχαία Θέματα
Εορταστικό InStyle Hulk Μέρος Β’ People, TV Εθνος, Εθνος, Κυριακής 812,eortastiko InStyle Hulk meros v’ People, TV ethnos, ethnos, kyriakis 812