Είναι μεγάλη η αλλαγή μαλλιών γι’ αυτή τη σταρ του Euphoria!

13:10 17/3/2022 - Πηγή: InStyle

H όμορφη Sydney Sweeney, που υποδύεται την Cassie Howard στη δημοφιλή σειρά Euphoria του HBO, φαίνεται να βρήκε χρόνο, καθώς ολοκληρώθηκε και η 2η σεζόν και έκλεισε ραντεβού για μια μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της.

Η ταλαντούχα ηθοποιός συνδύασε δύο ενδιαφέρουσες τάσεις μέσα από τη νέα επιλογή της. Έκοψε αφέλειες κι άλλαξε χρώμα, πηγαίνοντας στο υπέροχο nectar

blonde.

Η πρόσφατα κοκκινομάλλα Sydney Sweeney εθεάθη αρχικά στο Λος Άντζελες, όπου εκτός από το προφανές νέο χρώμα στα μαλλιά κάποιοι των media είπαν ότι φορούσε κι ένα λαμπερό δαχτυλίδι, που μας κάνει να αναρωτιόμαστε αν είναι αρραβωνιασμένη με τον φίλο της Jonathan Davino. Η Sweeney δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμη τίποτα για τη σχέση, αλλά είδωμεν…

Πάντως, την αποκάλυψη για το νέο χρώμα μαλλιών της έκανε η ίδια μέσω του λογαριασμού της στο instagram. Και το πιο πιθανόν είναι η καινούρια της κουπ και εμφάνιση να έγινε για τον επόμενο ρόλο της.

Στο caption της φωτογραφίας γράφει: “Penny Jo” και πρόκειται για τον ρόλο της στην επόμενη ταινία της, National Anthem, στην οποία αναζητούν ένα σπάνιο αντικείμενο από μια ιθαγενή Αμερικανική φυλή.

View this post on Instagram

A post shared by Sydney Sweeney (@sydney_sweeney)

Στο μεταξύ, μένοντας για λίγο ακόμη στα μαλλιά της μπορείτε να δείτε μια αλλαγή και το μήκος τους. Σαν να κουρεύτηκε και λίγο, με τις αφέλειες ωστόσο να είναι αρκετά μακριές και να αφήνουν μια φίνα αίσθηση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sydney Sweeney (@sydney_sweeney)

Keywords
Τυχαία Θέματα