Cameron Diaz: Σπάνια οικογενειακή έξοδος με την 3χρονη κόρη της, τη μητέρα και τον σύζυγό της

Η Cameron Diaz απόλαυσε μια ηλιόλουστη έξοδο με τη μαμά της Billie Early, την κόρη της Raddix και τον σύζυγό της Benji Madden το Σάββατο στη Σάντα Μπάρμπαρα.

Η 51χρονη ηθοποιός που έχει επιστρέψει στα κινηματογραφικά δρώμενα, έδειχνε casual για την έξοδο, κατά την οποία επέλεξε να μην μακιγιαριστεί.

Cameron Diaz enjoys a rare family outing with mom Billie Early, daughter Raddix, three, and husband Benji Madden in sunny Santa Barbara https://t.co/gbpkzN1KFZ

Daily Mail Celebrity (@DailyMailCeleb) October 16, 2023

Μαμά και κόρη απόλαυσαν έναν περίπατο κάτω από τον ήλιο μαζί με την 3χρονη κόρη της Diaz, ενώ λίγο αργότερα ο σύζυγός της, ο 44χρονος Benji Madden τις πατέλαβε με το αυτοκίνητο για να γυρίσουν στο σπίτι τους στο Μοντεσίτο.

Η Diaz και ο Madden γνωρίστηκαν για πρώτη φορά στις αρχές του 2014 μέσω της Nicole Richie, η οποία είναι παντρεμένη με τον δίδυμο αδελφό του Benji, Joel Madden.

Cameron Diaz enjoys a rare family outing with mom Billie Early, daughter Raddix, three, and husband Benji Madden in sunny Santa Barbara https://t.co/otoBrJE1xq pic.twitter.com/d3AprnNNGh

— Josiah Williams (@Josiah_FL) October 16, 2023

Παντρεύτηκε τον κιθαρίστα και τραγουδιστή του συγκροτήματος Good Charlotte στις αρχές Ιανουαρίου του 2015.

Το ζευγάρι καλωσόρισε τη Raddix μέσω παρένθετης μητέρας στις 30 Δεκεμβρίου 2019.

Keywords